Rex Brown avautuu Vinnie Paulin poismenosta: ”Pari viimeistä päivää ovat olleet todella hankalia ja kivuliaita”

Metalliyhtye Panteran basistina tunnettu Rex Brown on avautunut pitkäaikaisen yhtyetoverinsa Vinnie Paul Abbottin poismenosta. Paul menehtyi 22. kesäkuuta 54-vuotiaana sydänkohtaukseen. Brown julkaisi omalla Facebook-sivullaan päivityksen, jossa hän kertoo seuraavaa:

”Pari viimeistä päivää ovat olleet todella hankalia ja kivuliaita. Koen tarvitsevani lisää aikaa käsitelläkseni tunteitani. Kiitos teille kaikille kaikesta siitä rakkaudesta, jota olette lähettäneet. Virallinen tiedote julkaistaan pian. Lepää rauhassa, veli Vinnie!”

Brown jatkaa julkaisunsa kommenttiketjussa:

”Minun oli pakko jakaa jotain sosiaalisessa mediassa. Pärjään ihan hyvin kaikki olosuhteet huomioon ottaen. Tässä ei ole kyse minusta; kyse on rakkaudesta, upeista ajoista sekä ystävyydestä, jonka olemme jakaneet. Kaikilla on omat kiistansa. Rukoilkaa Jerry Abbottin (Vinnie Paulin sekä Panteran edesmenneen kitaristin ’Dimebag’ Darrell Abbottin isä) puolesta. Kenenkään ei tulisi haudata kahta upeaa lastaan oman elämänsä aikana. Jumalan siunausta. Tulette kuulemaan syvimmät tuntemukseni lähipäivinä.”

Kommentit