Rex Brown (ex-Pantera) eronnut Kill Devil Hillista

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 22.1.2019

Pantera ja Down -yhtyeistä tunnettu basisti Rex Brown on vahvistanut Loudwire -sivustolle eronsa metalliyhtye Kill Devil Hillista. Brown kertoo syyksi uupumuksensa jatkuvaan kiertue-elämään, jota mies on viettänyt lähes tauotta 17-vuotiaasta saakka. Brown kertoo:

”Olin saanut tarpeekseni vuoden 2014 kesällä. Olen viettänyt 30 vuotta tien päällä. Tässä täytyy muistaa, että sen jälkeen, kun Dime [Dimebag Darrell, Panteran kitaristi] murhattiin, siirryin suoraan Downiin Philipin [Phil Anselmo, laulaja] kanssa vuonna 2005, jonka jälkeen olin tien päällä vielä viisi tai kuusi vuotta. Elämäni on ollut vain projekteja toisen perään, eikä minulla ole ollut aikaa. Minulla on ollut lukuisia kappaleita, joita olen halunnut päästää ulos.

Edellinen konserttimme oli luullakseni vuoden 2015 syyskuussa, jonka jälkeen julkaisin sooloalbumin. Olen vuonna 2018 nauhoittanut 18 kappaletta, ja aion viimeistellä kaiken maaliskuussa. Olen siirtynyt jutusta toiseen siitä lähtien, kun olen ollut 17-vuotias vain muutamalla tauolla. Minun oli pakko päästä pois tien päältä.

Kill Devil Hillin tyypit ovat jälleen alkamassa kiertämään. He ovat parhaimpia ystäviäni maailmassa. Minusta vain tuntui, että hidastan heitä, ja että on paras hoitaa tämä nyt. Eromme tapahtui hyvin myötämielisesti, ja kaikki ovat tyytyväisiä tilanteeseen. Sen olisi ehkä pitänyt tapahtua jo vuosi sitten, mutta koskaan ei voi tietää. Sitä yrittää pitää asiat avoinna. Minä teen omaa juttuani ja he omaansa, ja se on hienoa.

Sisälläni on paljon musiikkia, ja moni näistä kappaleista ei sovi siihen, mitä olen ennen tehnyt. Olen aina ollut sellainen Zeppelin [Led Zeppelin] -tyyppi, joka seisoo takana marihuanajointti suussa, ja joka rakastaa soittaa metallia. Sitten tuli Pantera, ja me kannoimme raskasta ristiä pitkään. Olen jatkanut työn tekoa, mutta olen nyt paljon onnellisempi.”