Richie Faulkner kuvailee Rock And Roll Hall Of Fame -esiintymistä K.K. Downingin ja Glenn Tiptonin kanssa ikimuistoiseksi

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.11.2022

Englantilainen heavy metal -legenda Judas Priest nimettiin hetki sitten juhlallisuuksissa Microsoft Theaterissa Los Angelesissa osaksi Rock N’ Rollin Hall Of Famea.

Yhtye nousi juhlaseremonian yhteydessä lavalle myös esittämään yhtyeen uran isoimmista hiteistä koostuneen potpurin entisen kitaristi K.K. Downing sekä yhtyeestä Parkinsonin taudin takia sivuun jääneen Glenn Tiptonin kanssa.

Yhtyeen kitaristi Richie Faulkner julkaisi sosiaalisessa mediassa kirjoituksen, jossa hän kuvailee kokemusta ikimuistoiseksi.

”Mikä ilta! Olen varma, että se oli tunteiden tulva kaikille mukana olleille ja kaikille faneille, mutta se, että sain olla siellä GT:n ja KK:n kanssa osana kitaratrioa Priestin kanssa, oli kokemus, jota en unohda koskaan. Suuret onnittelut kaikille kavereille ja kaikille upeille artisteille, jotka otettiin eilen illalla mukaan. Oli todella surrealistista olla siellä.”

View this post on Instagram

A post shared by Richie Faulkner (@falconfaulkner)