Judas Priest - Rockfest 2018.

Richie Faulknerin mukaan seuraava Judas Priest -albumi etenee: ”Olemme enää vailla lauluraitoja”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.9.2022

Metallilegenda Judas Priest julkaisi edellisen studioalbuminsa ”Firepower” vuonna 2018. Seuraajaa levylle on kuitenkin työstetty kaikessa rauhassa kiertueiden ja koronapandemian suomina vapaina hetkinä.

Yhtyeen kitaristi Richie Faulkner paljastaa tuoreessa The Entertainment Outletin haastattelussa, että yhtyeen uutta albumia on äänitetty jo jonkin verran.

”Ensimmäinen hidaste oli koronapandemia, koska emme voineet silloin kokoontua. Kun pandemiarajoitukset lopula poistuivat, lähdimme kiertueelle, joten se oli seuraava hidaste, jos sitä siis sellaiseksi haluaa kutsua. Olemme äänittäneet musiikkia osissa aina kiertueiden välissä”, Faulkner kertoo ja jatkaa:

”Rummut ovat valmiina, kitarat ovat valmiina ja bassot ovat valmiina. Olemme siis mielestäni enää vailla lauluraitoja. Meillä on Amerikan-kiertue tulossa, joten Robin (Halford, yhtyeen laulaja) täytyy varjella ääntään ennen sitä ollakseen iskussa. Keikkailemme Pohjois- ja Etelä-Amerikassa aina joulukuuhun asti, joten pääsemme aloittamaan lauluäänitykset kenties joskus vuodenvaihteessa.”