Richie Sambora mahdollisuudesta tehdä paluu Bon Jovin riveihin: ”En poissulje sitä mahdollisuutta, mutta siihen pitäisi olla ainutlaatuinen syy”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.10.2020

Yhdysvaltalainen rockin suuruus Bon Jovi julkaisi viimeisimmän, ”2020”-nimisen albuminsa lokakuun 2. päivä Island Recordsin kautta. Yhtyeen laulaja Jon Bon Jovi antoi hiljattain levyyn liittyen saksalaiselle Rock Antennelle haastattelun, jossa kertoi kaipaavansa yhä bändistä vuonna 2013 lähtenyttä kitaristia Richie Samboraa, ja kertoi toivovansa hänen tekevän paluun takaisin yhtyeeseen. Asia tuli haastattelun aikana ilmi, kun mieheltä tiedusteltiin onko bändin mittavaan uraan lukeutunut tilanteita, jotka hän toivoisi hoitaneensa toisin.

Jon Bon Jovi kertoi haastattelussa toivovansa bändikaverinsa saavan elämänsä kasaan, ja että hän olisi yhä mukana yhtyeessä. Laulaja kertoi aiheesta seuraavaa:

”Tapahtui joitain asioita, jotka toimivat katalysaattorina sille, miksi muita hyviä asioita alkoi tapahtua. Ei ole päivää jolloin en toivoisi, että Richie saisi elämänsä kasaan ja olisi edelleen bändissä. Ja jollain oudolla tavalla, koska jatkoimme, vaikka hän ei kyennytkään enää olemaan bändissä, kirjoitimme ’This House Is Not For Sale’ -albumin. Se oli erittäin vahva levy. En tiedä minne olisimme muuten musiikillisesti menneet, mutta siitä läpikäymästämme tuskasta ja sydänsurusta tuli tämä.”

Nyt Daily Mail on haastatellut Richie Samboraa ja kysynyt aiheesta kitaristilta, joka on todennut, ettei kanna kaunaa entisille bändikavereilleen ja olisi valmis tekemään bändiin paluun jostain erityisestä syystä. Hän kertoi aiheesta seuraavaa:

”Olisi oltava jokin erityinen syy miksi palata takaisin bändiin, mutta en todellakaan poissulje sitä mahdollisuutta. Minulla ei ole mitään kaunaa tuota yhtyettä kohtaan.”