Riddle Me This, Dead End Scene ja Limelight Showdown vauhdissa seuraavassa Kaaosklubissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.9.2017

Metalli- ja rokkirintaman kuumimpien bändien esittelemiseen erikoistunut Kaaosklubi lähenee taas ja tuleva ilta iskee täydellisellä kombolla metallia, rokkia, potkivaa energiaa ja valloittavia melodioita. Lavalle nousevat kolme aktia yhdistelevät musiikkityylejä kukin omalla tavallaan luoden täydellisyyttä hipovia soundeja. Illassa tullaan, kuuleman mukaan, näkemään jälleen myös sponsorien panostus yleisön viihtyvyyteen, minkä viimeksi paikalla olleet jo tietävätkin.

Kaaosklubi / Dead End Scene, Limelight Showdown, Riddle Me This @ Bar Loose 12.10.2017

AIKATAULU:
20.30 ovet
21.00 Riddle Me This
21.45 Dead End Scene
22.30 Limelight Showdown

Riddle Me This on mikkeliläinen modernia metallia soittava viisikko, joka yhdistää erinomaisesti metallin raskauden ja coren perinteet modernimpaan soundiin. Bändin biisit ovat todella tarttuvia ja keikat uskomattoman energisiä.

Riddle Me This – Walk of Shame (musiikkivideo)

Dead End Scene on vuoden 2014 kesällä perustettu genrerajoja rikkova metalliyhtye Helsingistä. Dead End Scene on julkaissut toistaiseksi kolme EP:tä. Bändi on saanut positiivisia arvioita kaikista EP:istään sekä ollut myös Soundin ja Desibeli.netin kuukauden demobändinä. Dead End Scene aktivoitui ensimmäisen julkaisun jälkeen myös keikkarintamalla, ja se onkin nykyään tunnettu raivokkaasta liveshowstaan. Yhtye selvisi vuoden 2016 Emergenza-bändikilpailun finaaliin saaden kovia kehuja muun muassa Janne Joutsenniemen suusta. Bändi valittiin Wacken Metal Battlen semifinaaliin satojen bändien joukosta. Dead End Scene julkaisi 1.9.2017 kolmannen, bändin omaa nimeä kantavan EP:n, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Dead End Scene – Dawn (musiikkivideo)

Limelight Showdownin musiikissa yhdistyvät modernin metallin raskaus, etukenossa rokkaava groove, häpeilemättömän isot ja melodiset kertosäkeet sekä ennen kaikkea tappiinsa asti tiukaksi treenattu yhteensoitto. Koko paketti tarjoillaan isosti kera näyttävän lavashown, jonka energisyys ei tasan jätä kylmäksi.

Limelight Showdown – Disease (musiikkivideo)

Illan toteuttamisessa mukana:
KaaosZine
Finnish Heavy Metal Fans
Soundtools Oy
Orelo
Bar Loose
Iggy’s Bar & Food Joint

Nähdään paikan päällä!

Liput 6 eur + narikka 1,5 eur