Riivattu Dave Grohl seikkailee Foo Fightersin kauhuelokuvan Studio 666 trailerissa

Kirjoittanut Satu Haiko - 13.1.2022

Foo Fighters julkaisi ensimmäisen virallisen trailerin tulevasta kauhuelokuvastaan ​​Studio 666. Elokuvan traileri seuraa Dave Grohlia ja muita yhtyeen jäseniä, kun he yrittävät tehdä nauhoituksia kummituskartanossa. Suunnitelmat sotkee kartanon aiempien asukkaiden kummittelu ja trailerilla nähdään, kuinka kaikkien kauhuksi myös riivattu Dave Grohl alkaa tehdä tuhojaan. Bändin jäsenten rinnalla Lionel Richie ja Slayerin kitaristi Kerry King esiintyvät klipissä cameo-rooleissa. Grohl kertoo elokuvasta:

”Kuten useimmat asiat Foo Fightersin kohdalla, Studio 666 alkoi hyvin kaukaa haetusta ideasta, joka kasvoi suuremmaksi kuin olimme koskaan uskoneet mahdolliseksi. Elokuva on kuvattu samassa talossa, jossa äänitimme viimeisimmän albumimme ’Medicine at Midnight’ (sanoinhan, että paikassa kummittelee!). Halusimme tavoittaa sen klassisen maagisuuden, joka kaikissa rakastamissamme rock’n’roll-elokuvissa oli, mutta twistillä: tämä on kauhukomedia, joka rokkaa.”

Elokuvan ohjaaja BJ McDonnell kommentoi:

”Studio 666 on täydellinen yhdistelmä kaikkea sitä mitä rakastan. Rock, kauhu ja komedia yhdistyvät hyvin jännittävässä elokuvassa. Olen niin innoissani saadessani tehdä yhteistyötä Foo Fightersin kanssa luodaksemme vanhan koulukunnan bändielokuvan. On kulunut vuosia siitä, kun viimeksi olemme nähneet mitään sen kaltaista kuin The Beatlesin Help!, The Monkeesin Head, tai Kiss Meets the Phanthom of the Park. Ota se 60-70-luvun bändielokuvien hauskuus, sekoita kauhun kanssa ja Studio 666 on syntynyt!”

Studio 666 saa ensi-iltansa 25. helmikuuta.

Katso traileri alta: