Rioghan julkaisi toisen singlen tulevalta EP:ltään

Suomalainen julkaisee 10.3.2021 debyytti-EP:nsä “Blackened Sky”. Tänään julkaistiin toinen single nimeltään ”Enough”. Rioghan Darcy kommentoi:

“Tämä oli eka biisi joka me tehtiin ja tän jälkeen suunta vähän muuttuikin kevyemmäksi. Alunperin oli tarkoitus tehdä tyystin tämän tyyppistä musiikkia, mutta sitten heitettiin genret roskiin ja päätettiin tehdä mitä huvittaa. Mulle tuli aika paljon harjoiteltavaa kun päätettiin että kertsiin tarvitaan vähän raisumpaa menoa enkä ollut varsinaisesti tehnyt sen tyyppistä laulamista aikaisemmin. Tästä syystä myös studioäänitysten odottelu oli mieltä raastava kokemus, koska uuden tekniikan käyttö studiossa tuntui epävarmalta, mutta jotenkin pari viikkoa ennen äänityksiä palaset loksahti kohdalleen ja hoksasin miten tämä tehdään oikein. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, ja Jonne Soidinahoa (Carnalation) ei voi tarpeeksi kiittää tämän mahdollistamisesta ja kaikesta opetuksesta ja uusista ajatuksista eri laulutyyleihin.”

Rioghan on laulaja Rioghan Darcyn sooloprojekti. Rioghan on perustettu 2019 ja toimii Lapualta käsin. Syvästi sekä progressiivisen rockin että goottipiireistä inspiraatiota ammentava Rioghan varmasti tuo jotain mielenkiintoista useammankin eri genren kuuntelijalle. Hän aloitti 2010 runoilijana ja sanoitusten kirjoittajana, mutta päätti vuoden 2019 alussa, että tekstit voisivat saada lisää lihaa luiden ympärille musiikista. Yhdessä muutaman lahjakkaan säveltäjän kanssa he saivat aikaan 4 biisin EP:n nimeltään “Blackened Sky”, joka julkaistaan vuoden 2021 alkupuolella. Livekokoonpanoa ei ole vielä varmistettu, mutta keikkailu päästään toivottavasti aloittamaan vuonna 2021 EP:n julkaisun yhteydessä.

Kommentoi julkaisua