Kuva: Harri Nieminen

Rise of Insanityn debyyttialbumi ”Suicide Ride” on julkaistu

Kirjoittanut Päivi Närvänen - 19.4.2024

Rise of Insanity on jämsäläinen metallimusiikkia soittava yhtye, joka on perustettu 2019 tienoilla. Ensimmäisen EP:n yhtye julkaisi tammikuussa 2020, ja sen jälkeen julkaissut muutamia kappaleita sinkkuina. Yhtyeen tähtäimenä on alusta asti ollut tehdä levyjä sekä keikkailla, ja ensimmäisten kappaleiden julkaisun sekä alkuvuosien keikkailun aikana hiottu soundi oli viimein valmis levylle.

”Suicide Ride” -levyn äänitykset tehtiin vuoden 2022-2023 aikana yhtyeen omissa tiloissa ja omalla kalustolla. Miksauksesta vastasi Janne Korpela ja masterin teki Teemu Liekkala. Albumin kansitaiteen tekivät Niklas Vihinen ja Isto Tohonen. Levy sisältää 8 omaa kappaletta sekä yhden coverin, joka julkaistaan vain fyysisen levyn mukana.

Levyltä on jo aiemmin julkaistu sinkkuja suoratoistopalveluissa, ja nyt se on ostettavissa CD:nä sekä kuunneltavissa YouTubessa. Albumi tulee kaikkiin suoratoistopalveluihin lähiaikoina. ”Suicide Ride” kuullaan myös kokonaisuudessaan livenä soitettuna levynjulkaisukeikalla 20. huhtikuuta Pikis Jämsässä. Keikan FB-eventiin pääset tästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Osta omasi verkkokaupasta: https://www.levykauppax.fi/artist/rise_of_insanity/suicide_ride/#924678

Kuuntele YouTubessa:

Kokoonpano:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Heikki Rantanen – laulu, basso
Matti Martinmäki – kitara
Juho Vuorenpää – kitara
A-P Heino – rummut

Rise of Insanity somessa: Instagram, Facebook, Spotify, YouTube

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat