Ritchie Blackmore Rainbown nykyisestä kokoonpanosta: ”Tämä on paras Rainbow -kokoonpano ikinä”

Deep Purplen, Rainbown ja Blackmore’s Night -yhtyeiden kitaristina tunnettu Ritchie Blackmore antoi hiljattain haastattelun Eclipsed Magazine -julkaisulle. Haastattelussa Blackmore puhui niin soittotyylistään kuin Rainbown nykyisestä kokoonpanostakin. Kysyttäessä nykyisestä rauhallisemmasta soittotyylistään ja lavaesiintymisestään Blackmore vastasi:

”Mielestäni Ronnie (Romero, Rainbown laulaja) on todella hyvä esiintyjä, ja hän antaa meille muille vapauden keskittyä siihen, mitä teemme. Ajattelin pitkään, että on todella tärkeää soittaa kitaraa nopeasti, ja jotkut kappaleet tarvitsevatkin nopeaa soittoa, mutta jossain kohtaa uraani tiesin, että en halua päästä pisteestä A pisteeseen B soittaen välissä mahdollisimman monta nuottia. Nykyään vähemmän on mielestäni enemmän. Muistellessani ensimmäisiä comeback-konserttejamme vuonna 2016 tajuan, että meidän olisi pitänyt harjoitella hieman enemmän, jotta ne konsertit olisivat olleet parempia. En myöskään suoriutunut jokaisesta kappaleesta kovin hyvin.”

Haastattelussa Blackmore myös vertailee nykyistä -kokoonpanoa aikaisempiin:

”Sanon nyt jotain, joka varmasti harmittaa Cozy Powellin ja Dion faneja, mutta niin minä todella ajattelen: tämä on paras Rainbow -kokoonpano ikinä. Toisaalta, olen aina yrittänyt elää hetkessä, joten olen aina pitänyt kaikkien bändien tuoreimmista kokoonpanoista eniten.”

 

Kommentoi julkaisua