Rival Sons klubikeikalle Helsinkiin marraskuussa

Yhdysvaltalainen rock-suuruus saapuu konsertoimaan marraskuussa Suomeen. Yhtye nousee Helsingissä The Circuksen lavalle torstaina 28. marraskuuta. Myynti Lippupisteessä alkaa 13. kesäkuuta kello 10.00.

Vuonna 2009 Kaliforniassa perustettu Rival Sons on nähty viimeksi Suomessa kaksi vuotta sitten Helsingin Kulttuuritalossa ja saapuu nyt yleisön pyynnöstä jälleen maahamme.

Rival Sons syntyi kitaristi Scott Holidayn aiemman kokoonpanon, Black Summer Crushin, raunioille. Michael Miley jatkoi rummuissa, ja Jay Buchanan saatiin suostuteltua debyyttialbumin, ”Before the Firen”, solistiksi. Lisäksi yhtyeessä soittaa nykyisin basisti Dave Beste.

Yhtye alkoi kerätä nopeasti mainetta päästyään lämmittelemään AC/DC:n, The Rolling Stonesin, Black Sabbathin, Alice Cooperin ja Kid Rockin kaltaisia supertähtiä. Vuonna 2010 näki päivänvalon ”Rival Sons” -EP ja vuotta myöhemmin ”Pressure & Time” -albumi.

Rival Sons on ollut ahkera konsertoija. Suomessa yhtye esiintyi ensimmäisen kerran lokakuussa vuonna 2011 Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Sittemmin yhtyeen menestys on kasvanut kasvamistaan, ja se on saanut lukuisia huomionosoituksia kuten vuonna 2012 Isossa-Britanniassa ”Suurimman läpimurron tehnyt yhtye” -palkinnon Classic Rock -gaalassa.

Kaikkiaan Rival Sons on julkaissut kuusi studioalbumia, joista viimeisimmän, ”Feral Rootsin” tammikuussa 2019. Yhtyettä on verrattu usein 1950-1970-lukujen blues/rock-kokoonpanoihin kuten Led Zeppeliniin ja The Animalsiin.

Rival Sons torstaina 28. marraskuuta The Circuksessa, Helsingissä kello 20.00 (ovet klo 19.00). Liput alkaen 54,50 euroa Menolipussa ja Lippupisteessä.

Rival Sons netissä: www.rivalsons.com

LIPUT – LIPPU.FI:
Osta liput: https://bit.ly/2MB5Pp8
Liput alkaen 54,5e

INFO:
, Salomonkatu 1-3, Helsinki
28.11.2019, ovet klo 19.00
K-18

Kommentoi julkaisua