”Rival Sons on toiminut meille suurena innoittajana” – videohaastattelussa Atomic Annie

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.6.2023

Orgaanisesta ja mukaansatempaavasta tunnelmastaan tunnettu viisihenkinen fuzz rock -yhtye Atomic Annie julkaisi hiljattain debyyttialbuminsa ”Sick Frustrations – New Foundations”. 70-lukua ja moderneja, hyvin äänekkäitä soundeja yhdistelevä Atomic Annie on valloittanut yleisöänsä jo kuuden vuoden ajan groovaavilla ja tiukoilla live-esityksillään.

Hiljattain saksalaisen Blood Rite Recordsin kanssa sopimuksen tehnyt Atomic Annie on valmis viemään musiikkinsa seuraavalle tasolle. ”Olemme innoissamme voidessamme julkaista debyyttialbumimme yhteistyössä Blood Rite Recordsin kanssa”, kertoo yhtyeen kitaristi Robin Lindberg. ”Meistä tuntuu, että he todella ymmärtävät musiikkimme ja visiomme, emmekä malta odottaa, että pääsemme jakamaan albumimme maailman kanssa.”

”Sick Frustrations – New Foundations” sisältää yhdeksän kappaletta Atomic Annien tunnusomaista fuzz rock -soundia. Albumilta on aiemmin julkaistu jo single ”Diamonds And Gold”. Albumi on osoitus bändin kehityksestä vuosien varrella, ja se esittelee bändin lahjakkuutta ja kasvua muusikkoina.

”Laitoimme paljon sydäntä ja sielua tähän albumiin ja olemme innoissamme, että fanit kuulevat sen”, sanoo yhtyeen toinen kitaristi Eemeli Tammero ja jatkaa: ”Tätä päivää on odotettu pitkään ja olemme kiitollisia faniemme, levy-yhtiömme ja kaikkien heidän tuesta, jotka auttoivat tämän albumin toteutumisessa.”

Kaaoszine tapasi yhtyeen kitaristin Eemeli Tammeron ja laulajan Benjamin Strömsundin videohaastattelun merkeissä ja keskusteli bändin debyyttialbumista ”Sick Frustrations – New Foundations” sekä yhtyeen suunnitelmista tulevaisuuden osalta. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Voit kuunnella yhtyeen debyyttialbumin ”Sick Frustrations – New Foundations” kokonaisuudessaan tästä:

Luetuimmat

Uusimmat