Rob Halford vahvistaa Andy Sneapin korvaavan jälleen Glenn Tiptonin bändin tulevalla kiertueella

 

– Rockfest 2018.

Vuonna 2018 metalliyhtye Judas Priestin kitaristi Glenn Tiptonilla diagnosoitiin Parkinsonin tauti. Diagnoosin takia Tipton estyi soittamasta bändin kiertueella, jolloin tuurajaksi otettiin tuottaja Andy Sneap.

Tuoreessa Metal Pilgrimin haastattelussa laulaja Rob Halford vahvistaa, että Tipton ei tule olemaan bändin tulevalla kiertueella vakiokitaristina, vaan Andy Sneap jatkaa tuuraajana.

”Glenn on aktiivisesti mukana Judas Priestissa, sataprosenttisesti. Andy on kuitenkin edelleen hänen siunauksellaan tuurajana. Joten se on aika selvää [että Andy jatkaa tulevalla kiertueella tuuraajana]. Olen hänelle kiitollinen. Asiat eivät olisi voineet mennä paremmin, jos haluaa keksiä tilanteesta jotain positiivista. Se oli todella tärkeä päivä, kun Glenn sanoi, että hänen on parasta astua sivuun ja ottaa Andy tilalleen. Se oli kaunis teko vailla itsekkyyttä. Glenn vaalii Priestia ja bändin mainetta, erityisesti live-bändinä. Kiitos siitä Glennille. Niinpä Andy astui kehiin ja toimi moitteettomasti ’Firepower’-kiertueella, ja odotamme innoissamme samaa tällä 50-vuotiskiertueella.”

Halford myös tähdentää, että on täysin mahdollista, että Glenn vierailee joillakin keikoilla.

”Hän soittaa hieman eri tavalla, mutta se ei ole mikään syy sille, etteikö hän voisi tulla mukaan ja soittaa hieman.”

Kommentoi julkaisua