Rob Zombie julkaisee uuden studioalbumin vuonna 2019

Kuva: Assi Viljanen

Yhdysvaltalainen metallimuusikko Rob Zombie on saanut valmiiksi uuden studioalbuminsa nauhoitukset. Vuonna 2019 julkaistavaksi suunniteltu albumi on jatkoa vuoden 2016 albumille ”The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser”. Rob vieraili hiljattain SiriusXM-radiokanavan ”Trunk Nation” -ohjelmassa kertoen uudesta albumistaan:

”Saimme albumin enemmän tai vähemmän valmiiksi ennen kuin aloin työstää uutta elokuvaa. Emme ole miksanneet tai viimeistelleet albumia vielä, mutta se on jo melko pitkällä. Aloitamme miksaamisen kesäkuussa juuri ennen kuin kiertue alkaa. Toivottavasti saamme sen valmiiksi, en tiedä onnistuuko se, menemme kiertueelle ja sitten työstän elokuvaa”.

Zombie jatkaa:

”Näyttää siltä, että meille mikään ei muutu. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin olemme yhä tässä, jossain räkäisessä treenikämpässä, jossa soitamme liian lujaa, kuuroudumme ja soitamme musiikkia… Emme koskaan muuta mitään. Emme sisusta pukuhuoneita, sillä haluamme niiden näyttävän samalta. Kaikki näyttää yhä samalta, katsoit pukuhuoneitamme kymmenen vuotta sitten tai kaksikymmentä vuotta sitten. On tärkeää muistaa, miksi teet tätä. Meillä on yksi bussi, jammailemme kaikki yhdessä. Emme erkaannu, meillä on samat pukuhuoneet, syömme yhdessä. Tämä on bändi, ja me teemme kaiken niin kuin bändi. Levyn tekeminen on mielestäni tärkeää, koska me yritämme tehdä hyvän albumin, sitä me teemme. Voiko nykyään myydä kolme miljoonaa albumia ja olla MTV:lla joka viides minuutti? Ei. Asiat ovat muuttuneet. Samaan aikaan ajattelet ’Okei, muutama miljoona ihmistä on katsonut tämän YouTubessa. Mikään vanhoista albumeista ei pyörinyt miljoona kertaa MTV:lla.’ Näin sitä kannattaa lähestyä.”

Kommentoi julkaisua