Rob Zombien The Munsters -elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 8.6.2022

Rockmuusikko Rob Zombie tunnetaan musiikkinsa lisäksi elokuvistaan sekä viimeisimpänä tulevasta elokuvaprojektistaan, josta Zombie kertoi kesällä 2021. Kyseinen projekti, The Munsters -tilannekomediasarjan uusintaversiointi, on nytkähtänyt jälleen askelen eteenpäin, ja sen ensimmäinen traileri on julkaistu.

Zombien aiemmat elokuvat ovat olleet pääosin kauhuelokuvia, mutta tuorein projekti on hänen mukaansa perheystävällisempi. Entertainment Weeklylle antamassaan haastattelussa Zombie kertoo halunneensa säilyttää 1960-luvun alkuperäissarjan hengen omassa versiossaan.

Elokuvan pääosassa nähdään muun muassa Zombien vaimo Sheri Moon Zombie, ja Zombie kertookin, että syy näyttelijävalintoihin oli käytännönläheinen:

”Valitsin näyttelijöiksi tuttuja henkilöitä. En voinut ottaa sitä riskiä, että kuvauksissa Budapestissa pääosien näyttelijät eivät tule keskenään toimeen, eikä heidän välillään ole kemiaa. Siksi valitsin Jeff Daniel Phillipsin, Sheri Moon Zombien ja Daniel Roebuckin, he työskentelevät paljon yhdessä ja tiesin, että heidän kanssa homma toimisi täydellisesti.”

Lisäksi Zombie kertoo, miten Elvira-hahmostaan tunnettu kauhuelokuvalegenda Cassandra Peterson päätyi elokuvaan mukaan:

”Cassandra on ollut ystäväni jo ties kuinka pitkään. Hän oli häissämme ja Sherin polttareissa. Olemme olleet ystäviä ainakin 25 vuotta, joten hän sopi täydellisesti mukaan, hän oli täysin tuttu meille.”

The Munsters (suom. Me hirviöt tai Mitäs me Hirviöt) on vuosina 1964–1966 CBS-televisioyhtiölle tuotettu yhdysvaltalainen 70-osainen tilannekomediasarja. Mustavalkoinen sarja kertoo omakotilähiössä goottilaisessa kartanossaan asuvasta, kuuluisia elokuvahirviöitä muistuttavasta Munsterien perheestä. ABC-televisioyhtiö tuotti samoihin aikoihin The Addams Family -sarjan, jossa on paljon samoja piirteitä.

Rob Zombie julkaisi viimeisimmän ”The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy” -nimisen albuminsa maaliskuussa 2021 Nuclear Blast Recordsin kautta.

Luetuimmat

Uusimmat