Robert Plant Led Zeppelinin juhlavuodesta: ”Jossain tullaan varmasti juhlimaan”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.2.2018
Robert Plant

Legendaarisen rock-yhtye Led Zeppelinin laulajana tunnettu Robert Plant kertoi The Current -sivustolle bändin aikeista juhlistaa sen 50-vuotista taivalta:

”Suunnittelemme kokoontuvamme yhteen puhumaan siitä. On todella hankalaa löytää tavaraa, jota kukaan ei ole vielä kuullut. Eikä kyseessä ole ainoastaan 50 vuotta, mutta ensi vuonna tulee 38 vuotta siitä, kun John (Bonham, bändin rumpali) menehtyi. Hieno juttu Led Zeppelinissä oli se, ettemme arkistoineet itseämme; me vain menimme kaupungista kaupunkiin ja lauloimme lauluja ja soitimme kitaraa, ja sitten jatkoimme elämäämme. Toivoisin, että meillä olisi enemmän asioita, joita katsoa, mutta pian julkaistaan valokuvakirja ja kaikkea. Osa siitä tulee olemaan erityisen kiinnostavaa, luulen. Musiikillisesti meillä on paloja ja palasia siellä täällä, mutta ei albumia tai mitään sellaista. Mutta jossain tullaan varmasti juhlimaan. Korkki tulee aukeamaan!”

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Lokakuussa julkaistaan bändin juhlavuoden kunniaksi uusi kuvitettu kirja.