Kuva: Marko Syrjälä

Robert Trujillo kertoo Metallican suhtautuneen positiivisesti muihin projekteihinsa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.4.2024

Metallican basisti Robert Trujillo on uransa aikana soittanut myös muissa projekteissa, joista osassa hän vaikuttaa edelleen aina silloin tällöin. Uutisoimme esimerkiksi hetki sitten basistin toivovan, että hänen aiempi yhtyeensä Mass Mental heräisi jälleen henkiin.

Vaikka Metallica tiedettävästi kohteli Trujillon edeltäjä Newstedia paikoitellen hyvinkin kehnosti, kertoo Trujillo bändin suhtautuneen kannustavasti hänen muihin projekteihinsa. Trujillo aikookin pian lähteä kiertueelle Suicidal Tendenciesin kanssa.

”Viimeisten 20 vuoden aikana me [Suicidal Tendencies] olemme soittaneet kolme keikkaa yhdessä, ja se on hullua – Mike Muir soittaa minulle aina silloin tällöin. Hän tarkistaa aikataulujani Metallican kanssa, ja sitten jos hän huomaa: ’Okei, Suicidal Tendencies ei tee mitään tämän kahden kuukauden aikana, eikä myöskään Metallica’ – mikä on hyvin harvinaista. ’Katsotaan, josko voisimme soittaa pari keikkaa yhdessä'”, Trujillo kertoo Everblack Podcastille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Ja tietysti, kuten teen aina silloin, kun teen jotain muuta kuin Metallicaa, kerron siitä kavereilleni – Larsille, Jamesille ja Kirkille. Esimerkiksi kun minulla oli tilaisuus työskennellä Ozzyn kanssa hänen uudella levyllään, tai Infectious Groovesin kanssa. Ja he olivat todella kannustavia. Sanoivat, että ’Pidä hauskaa!'”

Luetuimmat

Uusimmat