Rock And Roll Hall Of Famen toimitusjohtaja kommentoi Eminemin lisäämistä osaksi rock-historian museota: ”Hänen musiikkinsa on yhtä iskevää ja suoraa kuin mikä tahansa metallikappale”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.5.2022

Joka vuosi Rock and Roll Hall of Fame -museoon lisätään joukko rock-musiikin merkittäviä yhtyeitä ja artisteja. Mukana on kuitenkin myös paljon muiden genrejen edustajia, joka usein suututtaa rock- ja metallifaneja. Tänä vuonna museoon lisättiin esimerkiksi countrylaulaja Dolly Parton ja räppäri Eminem.

Tuoreessa Audacyn haastattelussa Rock And Roll Hall Of Famen toimitusjohtaja Greg Harrisilta kysyttiin tänä vuonna museoon lisätyistä bändeistä ja artisteista. Harrisilla oli sanoa seuraavaa Eminemista:

”Monta vuotta ihmiset kyselivät hip hopista. Hän on kymmenes artisti, joka on tavallaan luokiteltu tällä tavalla. Mutta kun kuuntelee hänen musiikkiaan, se on yhtä iskevää ja suoraa kuin mikä tahansa metallibiisi. Se on juuri sitä. Se on isku rintaan, jossa on sanomaa, voimaa, rytmi ja bändi. Olemme innoissamme siitä, että hän pääsi sisään [ensimmäisenä] kelpoisuusvuotenaan, se on melkoinen julkilausuma.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Legendaarinen metalliyhtye Judas Priest sai myös osakseen suurta tunnustusta Rock And Roll Hall Of Famelta. Bändille myönnettiin Musical Excellence Award -palkinto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat