Rock Hotel Salo vaihtoi omistajia mutta rokkaa edelleen

Kirjoittanut Nikki Jääsalmi - 25.3.2023

Vajaa vuosi sitten Salossa Asemakadulla aloittanut illanvietto- ja majoituspaikka Rock Hotel Salo koki alkuvuodesta omistajanvaihdoksen, mikä ei ole kuitenkaan hidastanut paikan vauhtia. Uudet omistajat Eveliina Liljaranta, joka on aiemmin toiminut Rock Hotellin ravintolapäällikkönä, ja Marko Toivonen lupaavat Rock Hotellin pysyvän rock-henkisenä paikkana, vaikka tarjontaa laajennetaankin. Aiemmin rock-, heavy- ja blues-painotteinen ohjelma saa rinnalleen esimerkiksi suomirokkia, ja kevään 2023 aikana siellä esiintyy muun muassa Peer Güntin ja Nyrkkitappelun ohella rap- ja reggae-vaikutteinen popyhtye Kuningasidea.

Rock Hotel Salo

Elävän musiikin ohella baari on täynnä muutakin säpinää, väriä ja viritystä: jo edellisen omistajan ajoilta tuttu musavisa keskiviikkoisin, baaripähkinä torstaisin ja musabingo sunnuntaisin jatkavat vanhaan malliin. Baari elää sekä kehittyy koko ajan, ja kaikenlaista ohjelmaa on kehitteillä tulevaisuutta silmällä pitäen.

Rock Hotel Salo

Hotellipuoli jatkaa edelleen toimintaansa ja saatavilla on rockhenkisiä huoneita Kissistä Led Zeppeliiniin. Varaukset tapahtuvat Booking.comin kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan hotelliin. Vaikka hotellihuoneissa elää vahva rockhenki, on huoneiden tarkoitus tarjota yöpyjille mukavaa ja vaivatonta majoittumista. Huoneiden varustukseen kuuluu mukavien sänkyjen lisäksi muun muassa taulu-TV ja jääkaappi. 

Tulevia keikkoja:

25.3. Nyrkkitappelu – https://www.tiketti.fi/nyrkkitappelu-rock-hotel-pub…/88583
1.4. Peer Günt – https://www.tiketti.fi/peer-gunt-rock-hotel-pub-rock…/88582
8.4. Luuvitonen – https://www.tiketti.fi/tapahtuma/89264 
14.4. Wishing Well
21.4. Kuningasidea – https://www.tiketti.fi/tapahtuma/89263 
22.4. JP Leppäluoto – https://www.tiketti.fi/tapahtuma/89262 
30.4. Turo’s Hevi Gee – https://www.tiketti.fi/tapahtuma/89265 
5.5. Uniklubi – https://www.tiketti.fi/tapahtuma/89266

FB-sivut

Luetuimmat

Uusimmat