Rock In The City -festivaalit päästään järjestämään elokuussa

Elokuun -festivaalit päästään järjestämään alkuperäisen suunnitelman mukaan. Festivaalia juhlitaan Joensuun Sirkkalan puistossa 7.-8. elokuuta, Jyväskylän Lutakonaukiolla 14.-15. elokuuta ja Porin Kirjurinluodon Lokki-lavalla 21.-22. elokuuta. Aikuisille suunnatun, kaksipäiväisen rockfestivaalin tähtinä nähdään jokaisessa kaupungissa kaksitoista kotimaista eturivin rockbändiä. Kevään ja kesän koronavirusepidemia näkyy kuitenkin hieman sekä festivaalien artistikattauksessa että käytännön järjestelyissä. Katso festivaalien kaikki päiväkohtaiset esiintyjät alta. Livemusiikin lisäksi festivaalitarjontaan kuuluu monipuolinen ruoka-ja olutvalikoima.

”Olemme todella iloisia, että Suomen koronavirustilanne mahdollistaa festivaalin järjestämisen elokuussa. Uskomme, että sekä bändit että yleisö odottavat malttamattomana toistensa kohtaamista! Esiintyjien ja konserttiyleisön turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Toimimme annettavien viranomaisohjeiden mukaisesti ja toivotamme avosylin yleisön nauttimaan Rock In The City -festivaalille!” kommentoi festivaalia järjestävän RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Rock In The City -festivaalikiertue pysähtyi yhdeksässä suomalaisessa kaupungissa ja keräsi yli 50 000 kävijää. Tänä kesänä festivaali oli suunniteltu järjestettäväksi kymmenellä eri paikkakunnalla, mutta koronavirusepidemian takia kesä-ja heinäkuun festivaalit jouduttiin peruuttamaan.

Joensuu, Sirkkalan puisto 7.-8.8.

Pe 7.8. Eppu Normaali, Sonata Arctica, Brother Firetribe, Mokoma, Turmion Kätilöt ja Rytmihäiriö

La 8.8. Stam1na, Battle Beast, Klamydia, Peer Gûnt, Kotiteollisuus ja Viikate

Jyväskylä, Lutakonaukio 14.-15.8.

pe: Battle Beast, Klamydia, Brother Firetribe, Kotiteollisuus, Mokoma ja Rytmihäiriö.

la: Stam1na, Beast In Black, Michael Monroe, Sami Yaffa ja Costello, Turmion Kätilöt, Viikate ja Andy McCoy

Pori, Lokki-lava 21.-22.8.

pe: Beast In Black, Stam1na, Mokoma, Turmion Kätilöt, Andy McCoy ja Kotiteollisuus

la: Amorphis, Battle Beast, Brother Firetibe, Michael Monroe, Sami Yaffa ja Costello, Klamydia ja Viikate

www.rockinthecity.fi.

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Kommentoi julkaisua