Rock in the City -kaupunkifestivaali etsii Koko Kansan Rokkikoiraa vuodelle 2019

Rock in the City -kaupunkifestivaali etsii maskottia ja Koko Kansan Rokkikoiraa vuodelle 2019! Tässä kilpailussa molemmat puoliskot hihnan päässä voittavat: koira saa mainetta ja makupaloja, täysi-ikäinen omistaja lähtee juhlimaan voittoa kaverin kanssa kahdeksi päiväksi festareille.

Onko turkki kikkuralla, liehuuko takavuosien takatukka vai kiiltääkö kalju? Ei ole koiraa karvoihin katsomista: tämä kilpailu on kaikenkarvaisille ikään, kokoon ja rotuun katsomatta! Osallistu pian vuoden pörröisimpään kisaan alla olevin ohjein ja voita kahden päivän festariliput haluamallesi Rock in the City -paikkakunnalle! Festarit ovat K-18.

VAIHE 1:
Osallistu kisaan lähettämällä kuva omasta rokkikoirastasi tämän julkaisun kommentteihin. Mikä tekee koirastasi Koko Kansan Rokkikoiran? Kerro kuvan yhteydessä myös osallistujakandidaatin nimi ja lyhyet perustelut, miksi juuri se ansaitsee Koko Kansan Rokkikoira -tittelin.
Osallistumisaikaa on lauantaihin 25.5. saakka.

VAIHE 2:
Finalistinelikko valitaan arvovaltaisen rokkituomariston toimesta. Finalistien kuvat postataan sivullamme ja voittaja valitaan yleisön äänin.
Yleisöäänestys starttaa maanantaina 27.5. Eniten tykkäyksiä saanut lemmikki voittaa upean tittelin ensimmäisenä maailmassa, sekä kasan makupaloja!

VAIHE 3:
Äänestyksen ja tittelin voittanut Koko Kansan Rokkikoira julkistetaan kuvan kera ma 3.6.
Lemmikin omistaja voittaa 2 kpl kahden päivän lippuja valitsemalleen Rock in the City -festivaalille.

Katso päivämäärät, paikkakunnat ja lisätiedot osoitteesta www.rockinthecity.fi

Kommentoi julkaisua