Rock-legendojen kokoonpano Zakk Sabbath Suomeen helmikuussa!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 28.11.2019

Kolmesta rock-musiikin legendasta koostuva Zakk Sabbath -yhtye saapuu konsertoimaan Suomeen helmikuussa. Kitaristi-laulaja Zakk Wylden, basisti Blaskon ja rumpali Joey Castillon muodostama Zakk Sabbath nähdään The Circuksessa, Helsingissä 9. helmikuuta. Lisäksi lavalle nousee lämmittelijänä DJ Matt Stocks.

”Zakk Sabbath In Honor and Celebration: 50 Years ‘O Doom” -konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 29. marraskuuta kello 12.00. Ennakkoliput keikalle maksavat 31,5€.

Zakk Sabbath vie yleisönsä Black Sabbathin musiikin maailmaan. Sen jäsenistä Zakk Wylde on vaikuttanut mm. Black Label Societyssä ja Ozzy Osbournen kokoonpanossa. Basisti Blasko on puolestaan soittanut niin Black Label Societyssä kuin Rob Zombien yhtyeessä. Joey Castillo on tuttu mm. Danzigista ja Queens of The Stone Agesta.

Konsertti juhlistaa Black Sabbathin debyyttialbumia, jonka ilmestymisestä tulee kuluneeksi helmikuussa 50 vuotta. Tätä levyä on usein kutsuttu yhdeksi heavy metallin historian merkittävimmiksi albumiksi. Black Sabbathia ei enää ole, mutta Zakk Sabbath on noussut sen musiikin esittäjien selväksi ykkösnimeksi.

Zakk Sabbath on jo levyttänyt ”Vertigo”-nimisen albumillisen Black Sabbathin musiikkia. Live-DVD ja -albumi julkaistaan helmikuussa, mutta tämä rajoitettu painos myytiin ennakkoon loppuun muutamassa tunnissa viime vuonna.

Yhtyeen Helsingin-konsertti on samalla heidän Euroopan-kiertueensa aloitus. Suomesta Zakk Sabbath jatkaa Viroon, Puolaan, Isoon-Britanniaan, Ranskaan ja Hollantiin.

Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland
Zakk Sabbath: www.facebook.com/officialzakksabbath

Luetuimmat

Uusimmat