Rock-tulokas Luukas Oja julkaisee debyyttialbuminsa lokakuussa ja lähtee kiertueelle

Luukas Ojan odotettu debyyttialbumi ”Väritetty todellisuus” julkaistaan 2. lokakuuta Playground Musicin kautta vinyylinä, kasettina ja digitaalisesti. Albumin ennakkomyynti alkaa tänään.

Albumilta on jo julkaistu paljon radiossa soineet singlet ”Ei on ei”, ”Ostan, ostan” ja ”Naimisiin”. Yhtye kommentoi tulevaa albumiaan:

”Ollaan niin onnellisia, että debyyttialbumi on valmis ja ollaan lopputulokseen supertyytyväisiä! Levyllä käsitellään maailmaa, jossa tehdään valintoja toisia miellyttääksemme tai toisten kustannuksella. Koetaan, että meidän ulosanti on pääosin irvailevaa ilottelua ja haluttiin luoda kontrastia lastaamalla joihinkin biiseihin väkevämpääkin sisältöä.”

Kappaleet:
A
Väritetty todellisuus
Makeaa elämää
Ei on ei
Sims
Vielä tänään

B
Luukasoja
Ostan, ostan
Parasiitti
Naimisiin
Mitäpä luulet

Luukas Ojalla piti olla tänä vuonna varsinainen unelmien festarikesä Provinssista Ruisrockiin, mutta koronatilanne vei keikat. Viimeisimmäksi keikaksi keväältä jäi loppuunmyyty Turun Logomon keikka, jossa yhtye lämppäsi Apulantaa. Kesällä soitti oman loppuunmyydyn keikan Helsingin On The Rocksissa.

Nyt Luukas Oja valmistautuu debyyttilevynsä julkaisuun ja odottaa innolla syksyn kiertuetta. Bändi fiilistelee kiertuetta:

”Livessä Luukas Ojan ydin näyttäytyy luonnollisimmin. Käytännössä koko kevään ja kesän on ehtinyt nyt valmistautua, jännittää ja kuvitella, millaista on palata keikkalavoille, eikä malteta odottaa, että päästään soittamaan levy kokonaisuudessaan.”

Luukas Oja valittiin tänä vuonna tulevaisuuden tähtiä ennustavan YleX Läpimurto -listan sijalle 3. Bändi sai alkuvuodesta myös Indie Awards -ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa.

Riehakkaana esiintyjänä tunnettu yhtye soitti viime kesänä kehutut keikat muun muassa Provinssissa ja Ilosaarirockissa.

Luukas Oja sainattiin Playground Musicille kesällä 2019. Yhtyeen keikat myy Alt Agency.

Keikat:
18.9. Klubi, Tampere
25.9. Club Chicago, Lahti
9.10. On The Rocks, Helsinki
16.10. 45 Special, Oulu
17.10. Jyrock, Jyväskylä
23.10. Bar 15, Seinäjoki
30.10. Kerubi, Joensuu
31.10. Henry’s Pub, Kuopio
20.11. Dynamo, Turku

Lisäyksiä tulossa!

Kommentoi julkaisua