Rock-yhtye puhuu mielenterveysongelmien avoimuuden puolesta – Flesh Roxonilta ajankohtainen single ”Let’s Fucking Die”

Kotimainen action rock -yhtye puhuu synkästä aiheesta vakavaa asiaa – ja äärimmäisen ajankohtaisesti. Uutta ”Songs of Darkness” -nimistä albumiaan valmisteleva bändi julkaisee huomenna singlen ”Let’s Fucking Die”, jonka teemana on bändin jäsenien omakohtaisestikin kokemat mielenterveysongelmat ja masennus. Voit kuunnella kuitenkin jo nyt Kaaoszinen ensisoiton kautta tästä:

Yhtye toteaa uudesta kappaleestaan seuraavaa:

”Elämme maailmassa, jossa mielenterveysongelmien annetaan liian usein mennä aivan liian pitkälle, ennen kuin apua saa. Yhtyeemme jäsenet ovat kokeneet masennuksen ja muita mielenterveysongelmia, ja tämä on meidän virallinen lausuntomme aiheesta! Me kaikki täällä taistelemme. Meillä kaikilla on oikeus tulla kuulluiksi. Sinä olet tärkeä. Minäkin olen. Ja olen tukena, kun sitä tarvitaan. Stay safe – stay positive.”

Let’s Fucking Die” -singlellä kuullaan kitarann varressa vierailijana myös CKY-, Bam Margera FFU– ja Andy McCoy -bändeistä tunnettu turkulaistunut Matthew Janaitis. Yhtye lupailee biisistä myös videota muutaman viikon kuluttua osuvasti keskelle marraskuun synkimpiä hetkiä. Saksalaisen Dark Wings -levy-yhtiön julkaiseman ”Songs of Darkness” -albumin taas on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella.

Flesh Roxonin viime vuoden Euroopan-kiertue Lordin Killectourin lämmittelijänä keskeytyi keväällä koronan iskettyä Eurooppaan voimalla. Kiertue on siirretty tulevan vuoden helmikuulle, ja rundia on määrä jatkaa 6.2.2021–28.2.2021.

Flesh Roxon on:
Nicky Rothen – kitara ja laulu
Thomas Roxon – rummut
Tuomo Muumio Kaarakainen – basso
Tony Narrows – kitara

Kommentoi julkaisua