Rockfest julkaisi lisää esiintyjiä: Don Huonot tekee paluun keikkalavoille

Festarilavoille palaava sekä , ja saapuvat tähdittämään Rockfestin kotimaista huippukaartia kesäkuussa. järjestetään viime kesältä tutuksi tulleella Hyvinkään lentokentällä kolmipäiväisenä 7.-9. kesäkuuta.

Kalle Aholan, Kie von Hertzenin, Jukka Puurulan ja Jussi Chydeniuksen Don Huonot viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaansa ja nousee jälleen festarilavoille vahvan rockmeiningin saattelemana. Kotimaisen metallin kärkikastiin kuuluva, Marko Annalan luotsaama Mokoma on puolestaan vaikuttanut suomalaisen metallin kärkikaartissa yli 20 vuoden ajan samoin kuin Jouni Hynysen vetämä Kotiteollisuus ja tummanpuhuvaa ja tunnelmallista rockia esittävä Sara.

Rockfestiin on julkaistu jo aiemmin joukko suuren luokan maailmantähtiä, kun KISS, Slipknot Disturbed ja Def Leppard nousevat festivaalin lavalle. Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa kevään aikana. Festivaalin liput ovat myynnissä tapahtuman kotisivuilla www.rockfest.fi/liput sekä Lippupisteessä, Ticketmasterissa ja Tiketissä.

Viime vuonna toista kertaa järjestetty Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockin täyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.
Rockfestin ikäraja on K-18.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi
www.facebook.com/saranhuone
www.facebook.com/Kotiteollisuus
www.facebook.com/mokomamusic
www.facebook.com/dhuonot

Kommentoi julkaisua