Rockfest julkisti tukun uusia kiinnityksiä: Ugly Kid Joe sekä Enslaved vahvistamaan festivaalin ohjelmistoa

Enslaved

Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta pidettävä Rockfest on julkaissut artistikaartiinsa joukon huippukiinnityksiä. Hyvinkäälle saapuvat mm. yhdysvaltalainen rock-suuruus Ugly Kid Joe, norjalainen black metal -kokoonpano Enslaved sekä Bristolista tuleva punkrockproge hybridi Chang.

Kotimaisina artisteina julkistetaan nyt legendaarinen 69 Eyes sekä tuore hevitulokas Oceanhoarse.

Rockfestiin on julkaistu jo aiemmin joukko suuren luokan maailmantähtiä, kun KISS, Slipknot Disturbed ja Def Leppard nousevat festivaalin lavalle. Kotimaisia artisteja edustavat mm. Don Huonot, Mokoma ja Sara.

Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa kevään aikana. Festivaalin liput ovat myynnissä tapahtuman kotisivuilla www.rockfest.fi/liput sekä Lippupisteessä, Ticketmasterissa ja Tiketissä.

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin ikäraja on K-18.

Festivaalin nettisivut: https://rockfest.fi/

Kommentoi julkaisua