Rockfest kulkee kohti lauantaista päätöstään Hyvinkäällä

Hyvinkään Rockfestin kolmas festaripäivä, perjantai 8. kesäkuuta, sujui samaan tapaan kuin kaksi aiempaakin päivää, eli ilman suurempia ongelmia, järjestyshäiriöitä tai muitakaan vaikeuksia. Illan pääesiintyjinä olivat Marilyn Manson ja Megadeth.

Viimeisenä yhtyeenä Hyvinkään lentokentän yössä nähtiin Hollywood Undead, jonka osuus jatkui aina kello yhteen saakka. Muita perjantain esiintyjiä olivat Amorphis, Phil Campbell & The Bastard Sons, Adept, Turmion kätilöt, Mokoma, Reckless Love, S-TOOL, Maj Karma, Arion ja The Holy.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentällä 6.-9. kesäkuuta, ja siellä on nähty jokaisena festivaalipäivänä pääesiintyjinä maailmanluokan supertähtiä kuten Ozzy Osbourne, Judas Priest, Marilyn Manson ja Megadeth.

Lauantaina, Rockfestin päätöspäivänä, lavoille nousevat Avenged Sevenfold, Opeth, Aramanthe, CKY, Stam1na, Skindred, Kotiteollisuus, Brother Firetribe, Avatar, Normandie, Blind Channel, Huora ja Pää kii.

Kolme jättilavaa ja mittava artistikaarti ovat taanneet Rockfestille täysiverisen rocktunnelman laajoine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä. Koko lista on katsottavissa osoitteessa www.rockfest.fi.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella. Lisäksi VR ajaa junavuoroja Helsingin ja Tampereen suuntaan koko yön ajan.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

Kommentoi julkaisua