Rockfest siirtyy Hyvinkäältä Tampereelle rakennettuun uuteen tapahtuma-alueeseen: Iron Maiden sekä Nightwish tähdittämään festivaalia

Hyvinkään lentokentältä Tampereen Näsijärven läheisyyteen rakennettuun uuteen tapahtumapuistoon siirtyvä Rockfest on julkistanut ensimmäiset esiintyjänsä ensi vuoden festivaaliin. Metallilegenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.–7.6.2020. Esiintyminen on osa yhtyeen laajamittaisen ”Legacy Of The Beast” -maailmankiertueen loppuhuipennusta. Yhtye on soittanut vuonna 2018 alkaneella kiertueellaan liki 2 miljoonalle fanille 39 maassa, mukaan lukien Rock In Rio -festivaalissa, jossa paikalla oli 100 000 hengen yleisö. Iron Maidenin keikat ovat täynnä hittejä ja fanien suosikkikappaleita. Yhtye lupaa ”Legacy Of The Beast” -keikan tarjoavan huikean show’n, jossa on antia niin hardcore-faneille kuin festivaalikävijöille.  Yhtyeen laulaja Bruce Dickinson on kommentoinut kiertuetta seuraavasti:

”Meillä on ollut mahtava kiertue. Kaikki lavashow’sta rekvisiittaan – mukaan lukien Eddie – ovat keränneet ilmiömäistä palautetta. Koko bändillä on ollut todella mukavaa, ja odotamme innolla, että saamme tuoda tuotantomme Rockfestiin, ja soittaa niin uusille kuin vanhoille faneillemme!”

Rockfestin toinen kiinnitys on harvoin kotimaassaan konsertoiva Nightwish, joka julkaisee keväällä uuden albumin. Rockfestin keikka on yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen Suomessa uuden materiaalin myötä.

Lisää artistijulkistuksia on tulossa vielä ennen joulua ja kevään aikana. Festivaalin promoottori Timo Isomäki kertoo tapahtumasta seuraavaa:

”On mahtavaa päästä tekemään Suomen suurinta rock-festivaalia Rockfestiä Tampereella ja vieläpä täysin uudella alueella. Alue saa kasteensa todellisten rockjättiläisten seurassa!”

Lipunmyynti Rockfestiin alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä to 7.11 klo 11.00.

Liput:
3 päivän festariliput 159 €, Early bird -hinta voimassa 31.12.2019 saakka.

Kommentoi julkaisua