Rockfestiin uusia artisteja – nuorten Rock Camp -järjestön yhtyeet esiintymään sunnuntai-iltana!

Fiiliskuvia – 2018

Hyvinkään lentokentällä 7.–9. kesäkuuta järjestettävä Rockfest on julkaissut vielä joukon uusia artisteja. Festivaali tarjoaa nimittäin sunnuntaina 9.6. esiintymismahdollisuuden nuorten Rock Camp -järjestön yhtyeille. Rockfestin lavalle nousevat nuorten yhtyeistä mm. External, Cemeteria ja Soundwave Explosion.

Rock Camp on musiikkileiri, jonka ajatuksena on tarjota 11–17-vuotiaille nuorille musiikin kautta yhteisöllisiä positiivisia kokemuksia uusien ystävien ja elämänsisällön löytämiseksi. Rock Camp kannustaa nuoria tutustumaan musiikin koko kirjoon ja eri soittimiin, jotta jokainen voi löytää oman tyylinsä. Rock Camp myös rohkaisee nuoria tekemään omaa musiikkia.

Rock Camp tukee toiminnallaan päihteetöntä ja positiivista rockhenkistä nuorisokulttuuria. Lisäksi yhtenä päätavoitteena on torjua musiikin avulla nuorten henkistä pahoinvointia ja ahdistuneisuutta. Rockfestillä nähtävät yhtyeet ovat Rock Campin entisten leiriläisten muodostamia kokoonpanoja.

Kaikkien aikojen massiivisimman Rockfestin pääartisteja ovat mm. Dream Theater, Within Temptation, KISS, Slipknot, Disturbed ja Def Leppard. Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow ja Kingston Wall saapuvat esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta.

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin ikäraja on K-18.

Festivaalin nettisivut: https://rockfest.fi/

Kommentoi julkaisua