Rockfestin artistikattaus valmis: CKY, Hollywood Undead, Millencolin sekä Adept vahvistamaan ohjelmistoa

Hyvinkään lentokentällä 6.-9. kesäkuuta pidettävä Rockfestin artistikattaus on nyt valmis. Festivaali julkaisi tänään suuren joukon uusia artisteja esiintyjäjoukkoonsa. Näihin lukeutuvat mm. erikoisista maskeistaan tunnetuksi tullut yhdysvaltalainen rapcore-yhtye , ruotsalainen skate punk -kokoonpano , 30-vuotisjuhlaansa viettävä sekä toinen kotimainen suursuosikki Turmion Kätilöt.

Muita nyt julkistettavia yhtyeitä ovat entisen Motörhead-kitaristin luotsaama , ”96 Quite Bitter Beings” -kappaleesta tunnetuksi tullut jenkkibändi , ruotsalaiset ja sekä kotimaisista Sonata Arctica, Brother Firetribe, , ja .

Hyvinkään lentokentällä pidettävään nelipäiväiseen Rockfestiin on luvassa jokaiselle festivaalipäivälle pääesiintyjäksi mittava maailmanluokan supertähti. Artistikattauksesta onkin tulossa yksi kesän ehdottomasti kovimmista, onhan sinne jo aiemmin julkaistu Ozzy Osbournen jäähyväiskeikka sekä Judas Priestin, Marilyn Mansonin, Megadethin ja Avenged Sevenfoldin esiintymiset.

järjestetään Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella. Kolme jättilavaa ja mittava artistikaarti takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä. Katso koko lista osoitteessa www.rockfest.fi.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

Kommentoi julkaisua