Rockin outolintu Waltari juhlii levyjulkkareita livestriimikeikalla lauantaina

Pandemian aiheuttamista hidasteista huolimatta metallimusiikin pioneeri Waltari haluaa juhlistaa yhdessä faniensa kanssa maaliskuussa julkaistun pitkäsoiton ”Global Rockin” levyjulkkareita. Levyjulkkareita juhlitaan livestriimikeikalla tulevana lauantaina 11. heinäkuuta kello 21.00 alkaen. Yhtyeen keulakuva Kärtsy Hatakka summaa keikan musiikillisen annin seuraavasti:

“Pandemia on koetellut erityisesti luovan alan tekijöitä, kuten artisteja ja bändejä – myös Waltaria – mutta se ei estä meitä juhlimasta faniemme kanssa! Luvassa on uutta materiaalia ’Global Rockilta’, mutta myös vanhoja klassikoita ja fanitoiveita.”

Levyjulkkarikeikka sisältää myös bändin jäsenten haastatteluja, ja striimin päätteeksi bändi vastaa vielä fanien kysymyksiin suorassa Q&A-sessiossa. Kestoa keikalla noin puolitoista tuntia.

Striimilippu maksaa 9,90 €, ja liput myy G Livelab. Livestriimin voi katsoa vielä jälkikäteen seitsemän päivän ajan G Livelabin kautta. Katseluoikeus maksaa 9,90 €/kpl. Livestriimi toteutetaan yhteistyössä G Livelab Helsingin ja viestintätoimisto Noveltiven kanssa.

https://www.waltariband.com/waltari-global-rock-livestream-album-release-party/

Kommentoi julkaisua