Rockin uusi aalto iskee Havaijilta – CAMUn rocktrilogian päätös on aikamatka 80-luvulle

Uskomattoman elämäntarinan jo tähän mennessä kokenut Camu Wentzel  – alias artistina pelkkä CAMU – vie uudella ”The Future Proves The Past” -singlellään ja -videollaan faninsa aikamatkalle, tarkalleen ottaen vuoteen 1988. Kappale on samalla päätös jo viime vuoden puolella alkaneelle biisitrilogialle, joka on vienyt kuulijoita ympäri maailman: ”Empire State Of Sound” -videolla pääpisteenä oli New York, ”The One You Leave Behindin” tunnelmat sijoittuvat Helsinkiin sekä CAMUn nykyisille kotisijoille Havaijille. Artistin ylpeä isä toteaa:

”Kun biisissä on mukana aikamatkailuelementti, oli sopivaa käyttää sitä myös videossa, jossa oma, nyt neljävuotias poikani Makani esittää minua vuonna 1988. Vaikka hän pursuaa täysin pitelemätöntä elämää, videon kuvauksissa hän teki uskomattoman hienoa työtä ja vei koko videon täysin toiselle tasolle”

CAMU nähdään ensimmäistä kertaa livenä Suomessa Helsingin Semifinalissa elokuun 10. päivänä, ja mukaan iltaan on tulossa myös erikoisvieraita. Hän julkaisee syksyllä lisää uutta materiaalia nyt päättyneen trilogian jatkoksi.

Kommentoi julkaisua