Rocklegenda KISS viimeistä kertaa Suomeen

KISS – Rockfest 2019.

”End Of The Road” -jäähyväiskiertueellaan oleva KISS saapuu vielä kerran Suomeen. Rock-legenda soittaa viimeisen Suomen-keikkansa lauantaina 27.6.2020 Helsingin Hartwall Arenalla. Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 26.11.2019 klo 10.00 Ticketmasterissa.

Maailman merkittävimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva yhdysvaltalainen KISS on parhaillaan uransa viimeiseksi jäävällä ”End Of The Road” -maailmankiertueella. Yli sata miljoonaa albumia urallaan myynyt yhtye on tänään julkistanut lisää päiviä viimeiseksi jäävälle kiertueelleen, ja suomalaisfanien onneksi yhtye pysähtyy myös Helsingissä. Jättimäinen kiertue päättyy New Yorkiin 17.7.2021.

Rock-maailman näyttävimmistä livekeikoista tunnettu KISS kertoo viimeisen kiertueensa olevan omistettu miljoonille KISS-faneille:

”Kaikki mitä olemme viimeisen reilun neljän vuosikymmenen aikana saavuttaneet, on niiden miljoonien ihmisten ansiota, jotka ovat täyttäneet klubit, areenat ja stadionit ympäri maailman. Nämä ovat viimeiset bileet niille, jotka ovat keikoillamme käyneet ja viimeinen tilaisuus niille, jotka eivät vielä ole KISS-keikkaa kokeneet. Jätämme jäähyväiset uramme suurimman show’n myötä ja poistumme samalla tavalla, kun aikoinaan tulimmekin. Armottomina ja pysäyttämättöminä.”

”End Of The Road” -kiertueen keikoilla on normaalilippujen lisäksi tarjolla VIP-lippuja, jotka sisältävät mm. pääsyn eksklusiiviseen pre-show loungeen, sekä mahdollisuuden saada valokuvan yhdessä bändin kanssa. KISS Army -fanklubilaisilla on lisäksi konserttilippujen ennakko-ostomahdollisuus. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.kissonline.com. Samasta osoitteesta löytyvät myös kaikki julkistetut kiertuepäivät ja -paikat.

The Rock & Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan kuuluvan yhtyeen viimeisin studioalbumi ”Monster” ilmestyi vuonna 2012.

KONSERTTI:
KISS (USA)
La 27.6.2020 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ti 26.11.2019 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 74 euroa Ticketmasterista ja osoitteesta livenation.fi

Kommentoi julkaisua