Rokkia, karjaa ja mustetta – Mikkeli saa uuden tatuointifestivaalin

Kirjoittanut J.Anttolainen - 9.8.2017

Lauantaina 26. elokuuta järjestettävä Livestock & Tattoo on uusi ”kauhuelämyksillä” maustettu K-18 rock- ja tatuointifestivaali.

Festivaali järjestetään Mikkelin Rokkalassa vanhan Karjaportin kiinteistön sisällä ja pihalla, vain 1,2 km päässä Mikkelin torista. Festivaalin voimahahmoina toimivat Jurassic Rockin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt sekä mikkeliläisen New Era Tattoon perustaja ja tatuointiartisti Ville Karppinen.

Historian ensimmäinen Livestock & Tattoo tarjoaa kovan kattauksen elämyksiä, kun festivaalilavalle nousevat muun muassa kovaa kulttisuosiota aikanaan nauttinut ja comeback-keikkansa nyt tekevä huumori-rockorkesteri Natsipaska sekä Stam1na, Turmion Kätilöt, Peer Günt, Anal Thunder, Riddle Me This ja Vapahtaja. Nimensä mukaisesti festivaalissa nähdään myös maamme kovimpia tatuointitaiteilijoita ja tapahtuman imagoon sopivia sideshow-keikkoja, kuten burleskia, tulishow’ta ja tietenkin maamme kuumin Rock-Twerk Show.

Nähdäänkö Mikkelissä lisää Lemmy-tatuointeja?

Vanhan Karjaportin kiinteistö ja pihamaa tarjoavat Livestock & Tattoo -festivaalille ja sen oheistapahtumille täydellisen tapahtumamiljöön karuine rakennuksineen ja korkeine savupiippuineen. Karua jylhyyttä ja tapahtuman tunnelmaa korostetaankin tapahtumaorganisaation puolesta visuaalisesti valoin ja pyrotekniikalla.

”Aina kun on hyvä meininki, esiintymislavan viereinen piippu syöksee tulta!”

Festivaalin liput ovat myynnissä nyt tapahtuman nettisivuilla:
www.livestocktattoo.com ja Liveto-lippukaupassa https://liveto.fi/fi/tapahtumat/livestock-tattoo/.

Tapahtuman sideshow-ohjelma ja maassamme ensi kertaa nähtävä uudenlainen elämysseikkailu, ”aikuisten kummitusjuna”, julkaistaan maanantaina 14. elokuuta.

Lippujen hinnat ovat: alk. 37€ ennakko, 42€ ovi ja 70€ VIP

OHJELMA

Teurastage:
Stam1na
Turmion Kätilöt
Natsipaska
Peer Günt
Anal Thunder
Riddle Me This
Vapahtaja

Leimastamo:
New Era Tattoo: Ville Hasanen
Sawo Terror: Pena
Kustom Works: Akseli Simonen
Opa’s Tattoo: Olli Maijanen
Pinky Ink: Pinky & Niko
Bulldog Tattoo: Sami Niiranen
Electric Tattoo Art: Tommi
Scar Team: Lassi & Teppo

Sideshow-ohjelma:
Burleskia
Twerk-show
Tulishow