Ronnie Romero avoimena – kertoo Rainbow-faneilta saamansa kritiikin saaneen hänet pohtimaan itsemurhaa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 30.1.2023

Joskus fanien kommentit osaavat olla hyvin negatiivisia ja osua muusikoiden sydämeen. Näin kävi valitettavasti myös rockyhtye Rainbow’ssa vuosien 2015-2019 aikana laulaneenne Ronnie Romerolle.

Tuoreessa Blabbermouthin haastattelussa Romero paljastaa saaneensa paljon negatiivista kritiikkiä internetissä, ja se aiheutti hänessä jopa itsetuhoisia ajatuksia.

”[Kommenttien lukeminen] oli todella huono asia minulle. Rehellisesti sanottuna, olin eteläamerikkalainen kaveri, joka muutti Eurooppaan saadakseen mahdollisuuden elämässä. Ei edes musiikissa, vaan saadakseen mahdollisuuden pärjätä paremmin. Yhtäkkiä olet valokeilassa, ja monet ihmiset puhuvat sinusta hyvällä mutta myös huonolla tavalla. Kiinnitin paljon huomiota. Se aiheutti minulle paljon stressiä ja turhautumista. Henkilökohtaisessa elämässäni tapahtui avioero melkein kolme vuotta sitten. Se oli minulle todella vaikeaa”, Romero kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun sanon sen: Aioin tehdä itsemurhan kahtena eri kertana. Se oli todella vaikeaa aikaa. Kiinnitin liikaa huomiota siihen, mitä ihmiset puhuivat minusta. Siitä lähtien minun piti päästää irti sosiaalisesta mediasta. Yritin tehdä parhaani. Ihmiset arvostelevat minua joka tapauksessa. Aikana, jota elämme, kaikki luulevat, että heillä on oikeus sanoa mitä haluavat. Olen aika lailla sinut uraani, lauluääntäni ja lahjakkuuttani koskevan kritiikin kanssa. Minulle sopii, jos sanot: ’En pidä tästä albumista. En pidä lauluistasi. En pidä siitä, miten laulat. Et ole hyvä laulaja.’ Se on ihan okei. Se on osa peliä, kun olet musiikkibisneksessä. Mutta kun ihmiset menevät henkilökohtaisuuksiin, se ei ole siistiä.M inun oli todella vaikea käsitellä sitä.”

Kun Romerolta kysyttiin, miten hän onnistui sivuuttamaan ilkeämielisen kommentoinnin, hän vastasi vaimonsa tukeneen häntä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat