Rotten Sound – Abuse To Suffer

Rotten Soundin uusi levy lupailee vihaista grindgorea ilman paikalleen jäämistä bändin lisätessä uusia yllätyselementtejä musiikkiinsa. Rotten Soundilla on vyönsä alla jo kuusi studioalbumia, ja sen lisäksi tämä vaasalaisyhtye on noussut estradille isojen nimien, kuten CarcassinNapalm Deathin ja Pig Destroyerin kanssa. Lunastaako levy tuulimyllykäsien ja kuolonseinien märät unet?

Kolmannen kappaleen kohdalla huomaa, miten tylsä ja mitäänsanomaton tämä levy on. Varmasti genren faneille levy tarjoaa turvallista grindcorea, mutta sisältö jää laihaksi. Tämä sopii imuroimiseen, tiskaamiseen tai muihin kotitöihin, joihin haluaa yksinkertaista ja nopeaa energiaa. Kappaleiden välissä olevat pienet tauot eivät vain rytmitä kotitöitä vaan myös tuovat vaihtelua levyyn.

Vasta kuudennen kappaleen kohdalla tulee hieman vaihtelua hardcore-tykitykseen. Levyn alkupäässä vaihtelu koostuu lähinnä kappaleiden välissä olevista tauoista. Siinä missä levyn alkupuoli on tasapaksu ja tylsä, kuudes kappale kuulostaa todella hyvältä. Syynä on varmasti selkeä erilaisuus muuhun levyyn verrattuna. ”Time For The Fix” alkaa hitaasti, mutta kun tykitys alkaa tässä veisussa, se tuntuu ja kuulostaa jo erittäin hyvältä. Tämän piristysruiskeen jälkeen vaihtelua on satunnaisesti vähän enemmän. Levyn alku antaa todella huonon kuvan kokonaisuudesta, ja levy kannattaakin kuunnella oikeasti kokonaisuudessaan ennen lopullisen tuomion tekemistä.

Levyssä on rutkasti biisejä, joita karsimalla jokainen varmaan saa hyvän soittolistan itselleen.

6/10

Kappalelista:

 1. Lazy Asses
 2. Intellect
 3. Fear of Shadows
 4. Trashmonger
 5. Crooked
 6. Time for the Fix
 7. Slave to the Rats
 8. Brainwashed
 9. Cannon Fodder
 10. Yellow Pain
 11. The Clerk
 12. Caged
 13. Retaliation
 14. Inhumane Treatment
 15. Extortion and Blackmail

www.rottensound.com

www.facebook.com/RottenSoundOfficial

Kirjoittaja: Daniel ”Thaumiel Nerub” Neffling

 

Kommentoi julkaisua