Rotten Sound soittaa yhdistetyn striimi-/livekeikan WSArenassa heinäkuussa

SaariHelvetti 2017

Deathmetallilla ja sludgevyörytyksillä höystettyä, raivokasta grindcorea – vuodesta 1993 lähtien. Olemassaolonsa aikana Rotten Sound on kiertänyt ympäri maailmaa sekä julkaissut monta albumia ja useita lyhyempiä julkaisuja. Yhtye tunnetaan intensiivisestä esiintymisestään sekä suoraviivaisista teksteistä, jotka pureutuvat aina senhetkiseen maailman tilaan. Ihmisyyden synkempien puolien tutkielmat eivät ole vain negatiivista ajattelua, vaan myös pohdintoja ratkaisuista, joilla voitaisiin välttää nykyiset virheet tulevaisuudessa.

Yhtye nousee Vaasassa WSArenan lauteille 25. päivä heinäkuuta, joka on melko tarkalleen 27 vuotta yhtyeen perustamisesta. WSArena on myös aivan bändin ensimmäisen tukikohdan naapurissa, kun legendaarinen Rock Verstas on vain rennon kivenheiton päässä. Keikalle otetaan sisään 300 ensimmäistä lipun ostanutta, ja liput ennakkoon maksavat toimituskuluineen 15 euroa Netticketista. Striimiliput puolestaan löydät täältä ja maksavat 8,90 euroa toimituksineen.

WSArenassa yhtyettä lämmittelevät uuden albuminsa kimpussa oleva, kauhajokelaista death thrashia soittava Tyrant Disciple, vaasalainen punk-yhtye Hellyysagrrressio sekä niin ikään vaasalainen powerviolence/death metal -trio Instant.

Keikan virallisen Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Kommentoi julkaisua