Rovaniemeltä kajahtaa: I Am Your Godin uusi kappale ”Flowers on Your Grave” kuunneltavissa

Kuva: Julius Erkkonen

Uusi rovaniemeläinen, kiinnostusta herättänyt melodisen metallin juurtaja on julkaissut uuden singlen nimeltään ”Flowers on Your Grave”. Single on yhtyeen tähän mennessä julkaisemista kappaleista raskain, ja bändi kertookin tämän olevan yhdenlaista ääripäätä tulevalta debyyttialbumiltaan. Yhtyeen laulaja Julius Vetämäjärvi toteaa kappaleesta seuraavaa:

”Singleistä kaksi ensimmäistä, ’Betrayal’ ja ’The Loop’, ovat molemmat hyvin perinteikästä melodista metallia – kappaleet ovat nopeita ja suoraviivaisia, mutta kuitenkin keskenään hyvin erilaisia sekä omanlaisensa tarttumapinnat omaavia biisejä. Kolmas julkaisemamme kappale ’In Those Times’ esitteli tuotantomme herkempää puolta, kun taas ’Flowers on Your Grave’ -biisistä välittyy ehdottomasti se synkempi ja rankempi meno. Ekan lätyn ajankohta varmistuu hieman myöhemmin keväällä, mutta sen verran uskallan kertoa, että materiaali on jo tovin ollut valmista ja tuotannon parissa työskennellään kovasti.”

Alkuvuonna bändi on keikkaillut Pohjois-Suomessa, ja he selvittivät juuri tiensä jatkoon Tuska-Torstai -bändikilpailun alkukarsinnasta, joka pidettiin Oulun Hevimestassa. Ennen kyseisen kilpailun semifinaalia miehet keskittyvät ahkeraan treenaamiseen sekä omakustannealbuminsa viimeistelyyn.

Kuuntele ”Flowers on Your Grave”:

Facebook: facebook.com/iamyourgodband
Instagram: instagram.com/iamyourgodband
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJx-P3nsLIPxrCCqu9JxizA
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5jmZYC9vzvvJnN0QHExUsn?si=SEpHq_tgReu94lAdejHt_w

Kommentoi julkaisua