Roxetten pitkäaikainen rumpali Pelle Alsing menehtynyt

Kuva: Benon (BJOWK)

Ruotsalaisen pop rock -yhtye Roxetten pitkäaikaisena sessiorumpalina toiminut Pelle Alsing on menehtynyt. Alsing kuoli 60-vuotiaana lauantaina 19. joulukuuta. Asian vahvistaa Roxetten Per Gessle. Kuolinsyy ei ole uutisen kirjoittamishetkellä vielä tiedossa.

Roxetten lisäksi Alsingin soittoa on kuultu jo niin edesmenneen -laulaja  Marie Fredrikssonin soolotuotannossa kuin esimerkiksi Eva Dahlgrenin, Lisa Nilssonin ja Ulf Lundellinkin tuotannossa.

Alsingin on ollut mukana Roxettessa jo sen ensilevystä, vuoden 1986 ”Pearls of Passionista”, lähtien ja jatkanut aina näihin päiviin astia sekä studio- että liverumpalin roolissa.

”Suurella surulla joudun kertomaan, että rakastettu Pelle Alsing on menehtynyt. Sitä on lähes mahdotonta käsittää. Pelle ei ollut ainoastaan mahtava ja kekseliäs rumpali, joka auttoi luomaan Roxetten sen alusta lähtien, vaan hän oli myös paras ystävä, jonka voit kuvitella; kiltti ja antelias ihminen, jonka suuri sydän sykki kaikille. Hän oli aina niin hauskaa seuraa – se, jolla oli suurin hymy kasvoillaan, ja se, joka tuki sinua silloin, kun epäilit. Tulemme kaipaamaan häntä enemmän kuin sanat voivat kuvailla. Lähetän kaiken rakkauteni hänen vaimolleen, tyttärelleen, perheelleen ja ystävilleen”, Gessle kirjoittaa sydäntä särkevästi sosiaalisessa mediassa.

Kaaoszinen toimitus ottaa osaa menetykseen.

Kommentoi julkaisua