Ruisrock Festival 2017 - Sun 9.7.2017 - Turku, Finland

Ruisrock julkisti lisää kiinnityksiä

Kirjoittanut Teemu Hakala - 8.2.2018
Ruisrock Festival 2017 © Markus Helander Photography

Turun Ruissalossa 6.–8.7.2018 juhlittavan Ruisrockin ohjelma on täydentynyt paljon toivotuilla artisteilla. Samalla festivaali julkisti päiväkohtaisen ohjelmansa ja lisäsi kaikki lipputyypit myyntiin.

Yksi festivaalin pääesiintyjistä on vain muutamassa vuodessa maailmantähdeksi noussut Dua Lipa (UK), joka tunnetaan uniikista äänestään ja r&b:tä, hiphopia ja popkoukkuja yhdistelevistä hiteistään. Ulkomaisia eturivin artistikiinnityksiä festivaalilla ovat myös huimasta suosiosta nauttiva DJ Alan Walker (NO), tämän hetken seuratuimpiin grime-artisteihin lukeutuva Skepta (UK), jättihittejä tehtaileva Clean Bandit (UK), monipuolinen r&b- ja hiphop-artisti blackbear (US) sekä ylistystä keräävä ja LGBT-aiheita esillä pitävä elektropop-bändi Years & Years (UK). Lisää pohjoismaista vahvistusta festivaalille tuo ruotsalainen First Aid Kit, joka tekee paluun Ruissaloon tuoreen Ruins-albuminsa menestyksen saattelemana. Kovassa nousussa olevia tähtiä edustavat puolestaan pop-artisti Anne-Marie (UK) sekä seuraavaksi brittisuuruudeksi tituleerattu Rag’n’Bone Man.

Kansainvälisten nimien lisäksi Ruisrockissa esiintyy Suomen kovimpia artisteja ja bändejä. Mukana ovat muun muassa Emma Gaalassa menestyneet Haloo Helsinki!Reino Nordin ja Litku Klemetti sekä Ismo AlankoKaija KooOlavi UusivirtaABREUEllinooraEvelinaGasellitScandinavian Music Group ja Vesta. Lopettamispäätöksestään hiljattain ilmoittanut Disco Ensemble nähdään Ruisrockissa osana jäähyväiskiertuettaan. Festivaalilla esiintyy myös joukko suomiräpin kuumimpia nimiä, kuten JVGKube ja Eevil StööIBEPikku GPyhimys sekä Ruudolf. Legendaarinen punkyhtye Kakka-Hätä 77 soittaa yhden kesän harvoista festivaalikeikoistaan Ruisrockissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Nyt julkistetut artistit nähdään Ruisrockissa jo aiemmin ohjelmaan lisättyjen The Chainsmokersin (US), MarshmellonPrincess Nokian (US), Tyler, the Creatorin (US), CheekinAlman ja Sunrise Avenuenlisäksi. Lisää ohjelmaa julkistetaan kevään mittaan.

Luetuimmat

Uusimmat