Ruisrockissa ensi kesänä esiintyvä Luukas Oja julkaisi tänään ”Naimisiin”-sinkun

Rock-tulokas on julkaissut tänään ”Naimisiin”-nimisen kappaleensa. Voit kuunnella biisin tästä:

Osa faneista on kuullut varhaisversion ”Naimisiin”-kappaleesta jo keikoilla, mutta nykymuotonsa biisi sai vasta tänä keväänä juuri ennen äänityksiä.

Biisi kertoo nuoren aikuisen kasvukivuista, ystävyydestä ja tärkeistä valinnoista. Yhtye pohtii:

”Me aletaan olla ikätovereidemme kanssa risteyksessä, jossa toiset lähtee vakiintumaan useilla elämän osa-alueilla, on omistusasuntoa, perhettä ja vakkariduunia, kun taas toisille tämä kaikki tuntuu kaukaiselta, jopa ahdistavalta. Erilleen kasvu tapahtuu hiljalleen ja pian huomaakin miettivänsä, kuinka lähestyä ihmistä, joka on joskus ollut maailman rakkain, mutta enää yhteistä ei ole kuin menneisyys.”

Luukas Ojalla piti olla tänä vuonna varsinainen unelmien festarikesä Provinssista Ruisrockiin, mutta koronatilanne vei keikat. Viimeisimmäksi keikaksi tältä keväältä jäi loppuunmyyty keikka Turun Logomossa, jossa yhtye lämppäsi Apulantaa. Nyt Luukas Oja panostaa täysillä debyyttialbumiinsa, joka julkaistaan syksyllä, sekä odottaa jo kesän 2021 festareita. Ruisrock tiedotti eilen, että Luukas Oja esiintyy Turun Ruissalossa ensi kesänä.

Luukas Oja valittiin tänä vuonna tulevaisuuden tähtiä ennustavan YleX Läpimurto -listan sijalle 3. Bändi sai alkuvuodesta myös Indie Awards -ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa.

Riehakkaana esiintyjänä tunnettu yhtye soitti viime kesänä kehutut keikat muun muassa Provinssissa ja Ilosaarirockissa.

Luukas Oja kiinnitettiin Playground Musicille kesällä 2019.

Kommentoi julkaisua