Rumpali soitti kaikki Foo Fightersin kappaleet putkeen: keräsi rahaa hyväntekeväisyyteen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 11.6.2024

Ammattirumpali Greg Barton päätti suorittaa melkoisen rupeaman tehdäkseen hyvää. Barton nimittäin istahti alas rumpusetin taakse yli yhdeksäksi tunniksi soittamaan yhteensä 128 kappaletta Foo Fightersia peräkkäin.

Barton päätyi kyseiseen suoritukseen kerätäkseen rahaa Cancer Research Institutelle syöpätutkimuksiin. Barton omisti tempauksen syöpää vastaan taistelevalle isoäidilleen sekä edesmenneelle Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkinsille.

”En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Olen niin kiitollinen niistä uskomattomista ihmisistä, joiden kanssa sain työskennellä tämän toteuttamiseksi. Emme ainoastaan ylittäneet tavoitettamme, vaan selvisin myös koko matkan ja minulla oli sen varrella aivan mahtavaa. Kiitän teitä kaikkia sydämeni pohjasta siitä, että teitte tästä yhden parhaista päivistä ikinä. Tämä oli yksi vaikeimmista asioista, joita olen koskaan tehnyt. Voitte nähdä, että vasen käteni kramppasi täysin kappaleen 57 kohdalla ja todella ajattelin, että en pääsisi loppuun asti. Luulen, että puhdas adrenaliini kantoi minut kolmen viimeisen albumin läpi”, Barton kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bartonin alkuperäinen tavoite oli kerätä 5000 dollaria, mutta hän sai lopulta kerättyä hyväntekeväisyyskohteelleen 8000 dollaria.

Voit katsoa huiman suorituksen alhaalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy