Ruotsalainen Beneath My Feet yhdisti kantaa ottavan modernin progemetallin pop-mausteisiin

Jos Ruotsissa jotain osataan tehdä, niin yhdistää metallia sekä iskeviä pop-melodioita. Luulajasta ponnistava Beneath My Feet on miksannut nämä kaksi elementtiä moderniksi seokseksi, joka on avannut ovet jo muun muassa Amaranthen, Dead by Aprilin sekä Machinae Supremacyn keikkakaveriksi. Nyt viisikko esittelee rinta rottingilla tovi sitten julkaistun ”Far From Home” -singlensä myös suomalaiskuulijoille. Kuten bändi itse kuvailee, kysessä on “kuin hyväntahtoinen, rytminen nyrkinisku naamaan”.

Samalla tarttuva single on päätösbiisi bändin julkaisemassa, välinpitämättömyyttä, korruptiota sekä egoismia käsittelevässä singletrilogiassa. Vahvasti kantaa ottava ja erityisesti vuoden 2016 pakolaiskriisiä käsittelevä trilogia alkoi ”Dead & Equal” -kappaleella helmikuussa 2017, ja saman vuoden syyskuussa seurasi kakkososa ”Sink To The Bottom or Swim For The Shore”. Trilogian päätöskappale ”Far From Home” kertoo rauhan löytämisestä vieraassa maassa.

Vuonna 2014 ”Origins”-debyyttialbuminsa julkaissut Beneath My Feet -metalliryhmä kuvailee itse soundiaan sekoitukseksi amerikkalaista rockia sekä brittiläistä hardcorea. Yhtye on esiintynyt kotimaansa lisäksi jo myös Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Englannissa.

Katso myös ”Far From Home” -video YouTubesta tästä:

Sebastian Kågström – laulu
Marcus J Garbom – laulu
Emil Näsvall – kitara
Mattias Lindblom -basso

www.facebook.com/beneathmyfeet
www.instagram.com/beneathmyfeetofficial
www.youtube.com/beneathmyfeetmusic

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: