Shining

Ruotsalainen black metal -yhtye Shining kertoo uudistavansa kokoonpanonsa tulevalle albumille: albumilla rummuista vastaa Nick Barker

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.3.2022

Ruotsalainen black metal -yhtye Shining julkaisi edellisen ”X: Varg utan flock” -nimisen albuminsa vuonna 2018 ja nyt yhtye näyttäisi olevan aktivoitumassa jälleen uuden musiikin muodossa. Bändin keulakuva ja ainut alkuperäinen jäsen Niklas Kvarforth on julkaissut Facebookissa tiedotteen, jonka mukaan yhtyeen kokoonpanon on jälleen käynyt läpi suuria muutoksia ja tulevalle albumille se tulee ilmeisesti uudistumaan laulaja Kvarforthia lukuunottamatta täysin.

Kvarforthin julkaiseman tiedotteen mukaan yhtyeen tulevalla albumilla rummuista tulisi vastaamaan mm. Cradle Of Filthin sekä Lock Upin kanssa rumpuja soitellut Nick Barker ja bändin kokoonpano tullaan muutenkin julkaisemaan ”pian” kokonaisuudessaan. Voit lukea Kvarforthin kirjoituksen aiheesta tästä:

Niklas Kvarforth oli hiljattain esillä myös hieman ikävämmässä valossa sillä miestä syytetään suomessa tapahtuneesta pahoinpitelystä, jonka oikeuskäsittelyn on määrä jatkua huhtikuussa.