Kuva: Daniel Holmgren

Ruotsalainen energisistä keikoistaan tunnettu Raised Fist kolmelle klubikeikalle Suomeen lokakuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.8.2023

Hardcorea ja metallia yhdistelevä ruotsalaisbändi Raised Fist soittaa loppuvuodesta kolmen keikan Suomen-kiertueen. Yhtenä Pohjoismaiden räjähtävimmistä live-akteista tunnettu kokoonpano aloittaa kauan kaivatun Suomen-turneensa 18.10.2023 Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelta ja esiintyy lisäksi 19.10.2023 Jyväskylän Lutakossa ja 20.10. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla.

Yhtye piipahti Suomessa viimeksi Oulun Metal Capital -festareilla kesällä 2022, mutta bändin edellisestä klubirundista on jo viisi vuotta aikaa, joten ylivoimaista live-nyrkkiä on ollut jo ikävä!

Vuonna 1993 uransa aloittaneen Raised Fistin alkuaikojen tärkeimpinä innoittajina toimivat vanhan koulun hardcore-bändit, mutta uran edetessä yhtye on tuonut soundimaailmaansa vaikutteita aina enemmän myös metallimusiikista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Maailmanlaajuista kulttisuosiota nauttiva, väsymättä läpi uransa sosio- ja ympäristöpoliittisista aiheista ääntä pitänyt yhtye on julkaissut seitsemän albumia, joista viimeistään vuoden 2006 levy ”Sound of the Republic” sementoi yhtyeen aseman yhtenä genrensä kovimmista bändeistä. Myös yhtyeen viimeisin on albumi, vuoden 2019 ”Anthems”, oli kansainvälinen arvostelumenestys.

Kiertue ulottuu Suomen keikkojen lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Viroon. Kotimaan keikkojen liput tulevat myyntiin maanantaina 7. päivä elokuuta keikkapaikkojen virallisissa lippukaupoissa klo 11.00.

RAISED FIST (SWE): Unsinkable Tour
ke 18.10.2023 Tullikamarin Pakkahuone, Tampere
to 19.10.2023 Lutakko, Jyväskylä
pe 20.10.2023 Vanha Ylioppilastalo, Helsinki

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

https://www.raisedfist.com | https://www.facebook.com/RaisedFistOfficial | https://www.livenation.fi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat