Ruotsalainen hardrock-jyrä Dynazty klubikiertueelle Suomeen syyskuussa

Dynazty

Vuonna 2007 perustettu, viisi pitkäsoittoa julkaissut ruotsalainen hardrock-yhtye Dynazty kiertää syyskuussa Suomessa. Tukholmalaisbändin matka käy Turusta Helsinkiin ja Jyväskylästä Tampereelle 12.-15. syyskuuta.

Dynazty sekoittaa hardrockiin vaikutteita heavy metal -paahdosta ja voimametallista. Yhtyeen aikaansaama lopputulos räjäyttää pään: Dynazty tuntee vain ylivaihteen ja antaa jokaiseen biisiin aina kaikkensa. Täydellisen rock’n’roll shown metsästys loppuu, kun Dynazty nousee lavalle. Kokonaisuuden seremoniamestarina toimii laulaja Nils Molin, tuo nykyisin myös Amaranthen riveissä vaikuttava kultakurkku.

Kovana ja ahkerana keikkakoneena tunnettu Dynazty on Euroopan maiden lisäksi käynyt vääntämässä vahvistimet yhdelletoista mm. Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Suomessa bändi esiintyi viimeksi kesän 2017 John Smith -festivaalilla, joten aika on todellakin kypsä uusille Dynazty-kokemuksille.

Kiertueen päättävä keikka Tampereella lauantaina 15. syyskuuta on osa kaksipäiväistä Kiirarock-festivaalia, jonka loput esiintyjät paljastetaan kevään 2018 aikana.

Dynazty (Swe)
ke 12.9.2018 Turku, Gong, 13/11 e
to 13.9.2018 Helsinki, On the Rocks, 14/11,50 e
pe 14.9.2018 Jyväskylä, Lutakko (+ King Company)
la 15.9.2018 Tampere, Jack the Rooster (Kiirarock Festival)

pressikuvia & lisäinfoa:
www.dynazty.com/pressportal

www.dynazty.com
www.gong.fi
www.jelmu.net
jacktherooster.fi
www.nem.fi

Kommentit