Ruotsalainen progressiivisen metalcoren komeetta ALLT Suomeen ensimmäistä kertaa maaliskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.1.2024

Vuonna 2020 Ruotsin Karlskogassa perustettu ALLT saapuu maaliskuun alussa ensivisiitilleen Suomeen, kun bändi esiintyy Helsingin On The Rocksissa. ALLT on ehtinyt lyhyen olemassaolonsa aikana moneen: kiertueet Animals As Leadersin ja Humanity’s Last Breathin kanssa, albumituotanto HLB-nokkamies Buster Odeholmin hoteissa sekä hurmioituneet festarikeikat Kölnin Euroblast-festareilla useampana vuotena peräjälkeen – ja tämä lienee vasta alkua ALLT:n hienolla uralla.

Yhtye ei suotta ole nousukiidossa: ALLT tuuttaa kulmikasta coreaan silkalla raivolla ja suvereenilla läsnäololla mutta malttaa maustaa
alavireistä ilmaisuaan korkeuksiin yltävillä melodioilla sekä yllättävillä orkestraatioilla. Tämä on tyylipuhdasta 2020-lukulaista metalcorea!

Yhtyeelle lämmittelee On The Rocksin lauteet niin ikään ruotsalainen progemetalliyhtye Karmanjakah. Keikalle julkaistaan vielä kotimainen avausbändi. Älä jätä tätä coren ja teknisyyden juhlaa väliin!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Keikan tarjoaa syyskuussa On The Rocksissa jälleen järjestettävä Helsinki Techfest sekä helsinkiläinen Elektrik Products -ohjelmatoimisto.

ALLT (SE), Karmanjakah (SE) + support
PE 1.3.2024 On The Rocks

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 25 €
– ovelta 27 €, mikäli jäljellä

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat