Ruotsalaisen metallitulokkaan Supreme Unbeingin ”Enduring Physicality” -albumi nyt kuunneltavissa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 10.5.2022

Ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden ruumiillistumana esittäytyvä metalliyhtye Supreme Unbeing lähestyy lokakuussa alkaneen matkansa kliimaksia, kun hiljattain ilmestynyt ”Enduring Physicality” on saapunut suoratoistopalveluihin. Albumilta nostettu uusi ”I Prevail” -single kertoo pohjakosketuksen jälkeen alkavasta noususta kohti pintaa.

”Ihmisten ikeenä on saada aikaan järjestys kaaoksen keskelle. Meillä kaikilla on omat ongelmamme ja haasteemme, kun yritämme navigoida elämämme läpi löytääksemme itsemme. Monet lankeavat houkutuksiin, jotka monesti johtavat syöksykierteeseen. Odotammeko aina sen kylmän ja kovan pohjan vastaan tulemista, ennen kuin alamme taistella tietämme sieltä ylös?”, Zac Red pohtii.

I Prevail” -singlen musiikkivideo päättää hollywood-tähti Dragomir Mrsicin tähdittämän musiikkivideoiden sarjan, joka alkoi lokakuussa ”Face of Evil” -singlen myötä. Sitä seurasivat ”Hide The Beast”, ”Saviour” sekä ”The Devil Smiles”, jotka ovat keränneet yhteensä useita miljoonia katselukertoja. Elokuvista Snabba Cash (2010), The Edge of Tomorrow (2014) sekä Omerta 6/12 (2021) tunnettu Mrsic on esittänyt sarjassa monen muotoisia paholaisen rooleja kappaleiden teemojen mukaan. Sarjan viimeisen osan teema osui hänellekin henkilökohtaiseen aiheeseen.

”Tajusin jo kauan sitten, etten ole ainoa, jolla on rankka ja sekava menneisyys. Olen ollut juuri siellä samalla pohjalla, mistä tämä kappale kertoo, ja noussut sieltä ylös. Jos minä pystyin siihen, niin pystyt myös sinäkin! Matka pohjalta ylös voi olla pitkä, mutta se on todellakin sen arvoinen”, Mrsic sanoo.

Vaatimattomat 24 kuukautta sitten animoituina hahmoina todellisuuteemme saapunut yhtye on herättänyt laajaa kansainvälistä huomiota musiikkimedioissa, kerännyt yli 10 miljoonaa toistokertaa suoratoistoalustoilla ja muuntautunut animoidusta olomuodosta fyysiseen olomuotoon.