Ruotsalaista metalliosaamista: Dark River Festival julkisti lisää esiintyjiä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 23.1.2023

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 10.-12.8.2023. Jälleen kerran on selvää, että Kotkassa juhlitaan kesän Yleisöystävällisemmät Metallifestarit!

Tällä kertaa esiintyjälistaan lisätään melodisen death metalin Göteborg -legenda Dark Tranquillity, yhtä lailla pitkän uran tehnyt thrash -pioneeri The Haunted, ”Beyond” -suosikkialbuminsa 10-vuotisjuhlakeikan (ainoa suomessa) kotirintamalla soittava Omnium Gatherum, metalcore -sensaatio One Morning Left sekä viime vuonna paluun tehnyt lappeenrantalainen fantasiametalliyhtye Battlelore.

Nyt kasassa olevasta kokoonpanosta Dark Tranquillity, The Haunted ja Be’lakor esiintyvät ensi kesänä suomessa ainoastaan Dark River Festivalilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Loput esiintyjistä, muun muassa torstain pääesiintyjä julkistetaan vielä alkuvuoden aikana.

Kaikki normaalihintaiset lipputyypit ovat jo myynnissä. Liput myyn Tiketti. Early Bird- ja Winter Ticket -liput myivät vuodenvaihteessa loppuun ennätysajassa, joten älä nuku onnesi ohi!

Varmistaaksemme kodikkaan ja intiimin tunnelman, on tapahtumaan myynnissä tarkkaan rajattu määrä pääsylippuja. Lopullinen esiintyjälista tulee olemaan erinomainen!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Osta lippu: https://darkriverfestival.com/liput/

DARK RIVER FESTIVAL 2023 (tähän mennessä):

Torstai:

TBA
TBA
Psychework
Balance Breach

Perjantai:


Stam1na
Turmion Kätilöt
TBA
Omnium Gatherum
TBA
I Am The Night
Fear Of Domination
Vorna
Battlelore
TBA

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Lauantai:


Dark Tranquillity (SE)
The Haunted (SE)
TBA
Be’lakor (AU)
Machinae Supremacy (SE)
Shade Empire
One Morning Left
Verikalpa
Demonic Death Judge
TBA

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään.

86% kävijäkyselyymme vastanneista erittäin todennäköisesti suosittelisi tapahtumaa ystäville tai tuttaville. 79% vastanneista uskoo aivan tai melko varmasti tulevansa tapahtumaan myös ensi vuonna.

Dark River Festival kerää vuosi toisena jälkeen kiitosta lämpimästä tunnelmastaan, idyllisestä lokaatiostaan, mielenkiintoisesta esiintyjäkattauksestaan sekä yleisöystävällisistä puitteistaan. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle Metallimusiikin suurkuluttajalle!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Dark River Festivalin ensi vuodenkin line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta Me Metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen Teille Metallimusiikin suurkuluttajille. Dark River Festival on ennen kaikkea yhteisötapahtuma, ja meille on kunnia-asia palvella Teitä, niin hyvin kuin se vain on pikkufestarille olosuhteiden ja resurssien valossa mahdollista.

Tämän vuoden tapahtuma on K-18.

Luetuimmat

Uusimmat