Ruotsipunkin kuuma nimi Hurula Tavastialle marraskuussa

Grammis-voittaja, MasshysteriaAq– ja The Vicous -yhtyeistä soolouralle ponnahtanut Robert Hurula saapuu jälleen Suomeen. Perinteiseen punkiin poppia lahjakkaasti sekoittava artisti, lauluntekijä ja taiteilija nähdään Helsingin Tavastia-klubilla tiistaina, 26. marraskuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Masshysterin ja The Vicousin nokkamiehenä, kitaristina ja lauluntekijänä punkrockin maailmanmaineeseen yltänyt Robert Hurula ryhtyi soolouralle bändin hajottua vuonna 2010. Vuonna 2014 näki päivänvalon kriitikoiden ylistämä debyyttialbumi ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för”, ja sitä seurasi samana vuonna EP ”Betongbarn”. Julkaisut poikivat kaksi Grammis-ehdokkuutta, mutta palkinnon pokkausta Hurula joutui odottamaan tähän kevääseen saakka. Tammikuussa 2019 Hurula nousi lavalle vastaanottamaan Vuoden rock -palkinnon EP:stään ”Oss är allt”.

Alkuvuodesta julkaistu ”Klass” on Hurulan kolmas studioalbumi. ”Klass” on Hurulan henkilökohtaisin albumi tähän mennessä. Sen teksti ja musiikki tulevat iholle, mikä on tunnusomaista Hurulan musiikissa. Sitä edeltänyt ”Vapen till dom hopplösa” (2016) ansaitsi myös Grammis-ehdokkuuden ja päätyi vuoden albumilistauksen top 10:een.

Hurula on vieraillut Suomessa viimeksi vuoden 2017 Sideways-festivaalilla. Vuonna 2016 bändi soitti menestyksekkään keikan hurmaantuneelle yleisölle Tavastialla.

”Hurulan kiertueen ensi-ilta on yhtä paljon alkuvoimainen konsertti kuin mahdollisuus tuntea itsensä vähän vähemmän yksinäiseksi.” Aftonbladet (4/5)

KEIKKA:
ti 26.11.2019 Tavastia-klubi, Helsinki
Ovet klo 20.00

LIPUT:
palvelumaksuineen alkaen 23 €
Nyt myynnissä Tiketissä, www.tiketti.fi

www.hurula.se
www.livenation.fi

Kommentoi julkaisua